Kotak Perkahwinan Rekod / Kotak Baik Buatan Untuk Perkahwinan

1. Maklumat profesional untuk produk yang ditawarkan. 2. Kemudahan perkilangan maju, teknologi matang. 3. Besar kos efektif.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Kotak Perkahwinan Rekod / Kotak Baik Buatan Untuk Perkahwinan

all.jpg


Petua

Kotak buatan tangan bukanlah produk berdaya saing kami, tetapi kotak muzik / rakam itu. Meletakkan modul bunyi ke dalam kotak adalah sangat mudah untuk kita, tidak kira saiznya kecil (5cm × 4.5cm × 4cm) atau saiz besar (38cm × 28cm × 10cm), kita boleh mengendalikan semuanya. Pelanggan hanya perlu memberi kami saiz, panjang muzik dan corak, kami akan memberi anda struktur yang munasabah, muzik nada yang berkualiti dan cantik / rakaman yang boleh rakam.


Shipping and delivery.jpg


Profil Syarikat

company profile1 (e).jpg

Winpsheng komited untuk menyediakan pelanggan dengan produk berkualiti tinggi, perkhidmatan bersemangat dan perlindungan selepas jualan. Oleh itu, para tetamu bukan sahaja berpuas hati dengan produk kami, tetapi juga pada perkhidmatan dan kepuasan keselamatan kami.

Semua produk kami dieksport ke Eropah, Amerika, Jepun, Kanada, ect.

Kami dapat menyediakan produk berkualiti kepada pelanggan.


Sijil

Certificates 2.jpg


Pasaran

world market.jpg

part of customers.jpg


Soalan Lazim

1. Bagaimanakah saya boleh mendapatkan sampel untuk menyemak kualiti anda?

Selepas pengesahan harga, anda boleh meminta sampel untuk menyemak kualiti reka bentuk dan kertas kami. Untuk sampel dicetak, kami akan memeriksa $ 30- $ 100 untuk menampung kos pada filem & percetakan. Kos sampel boleh dikembalikan semula selepas mengesahkan pesanan.


2. Bagaimanakah saya boleh mendapatkan sampel PERCUMA?

Kami menawarkan sampel percuma untuk pelanggan kami tetapi untuk beberapa sampel dengan keperluan yang lebih rumit, kami akan memerlukan yuran sampel jumlah yang sangat kecil, tetapi akan ditolak dari jumlah keseluruhan sebaik pesanan itu disahkan.


3. Bolehkah kita menukar bateri?
Ya, anda boleh membuka kes bateri dan menggantikan bateri. Jika anda tidak dapat mencarinya, kami boleh menghantar video untuk memimpin anda. Jika anda tidak perlu mengganti bateri, kami juga boleh membuat bateri di dalam item.


4. Apakah pedoman karya seni?

Format fail yang diterima oleh Illustrator: .ai / .eps / .pdf

Format fail yang diterima oleh Photoshop: .psd / .eps / .bmp

CorelDraw-format fail yang diterima: .cdr


Hot Tags: kotak perkahwinan yang boleh dirakam / kotak tangan buatan tangan untuk perkahwinan, China, pengeluar, pembekal, borong, murah

Siasatan

You Might Also Like