Kotak kertas elektronik muzik selamat hari jadi

1. kotak hari jadi lucu muzik untuk kawan-kawan 2. mengadap & penghantaran cepat di syarikat kami 3. OEM & ODM pesanan adalah juga dialu-alukan.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Kotak kertas elektronik muzik selamat hari jadi

Item: Kotak kertas muzik

Bahan: kertas seni kadbod, kertas kraf

Percetakan: CMYK atau PMS percetakan

Saiz: 12 cm × 8 cm × 6 cm

Muzik masa: 1-120s

Contoh masa: 3-7hari


Tips

Menambah sedikit muzik ke dalam sebuah kotak kertas, ia bukanlah satu tugas yang sukar. Hanya memberi kita hendak menghantar kawan-kawan anda, apabila dia membuka kotak kertas ini, muzik akan dimainkan muzik. Bandingkan Kad muzik, mainan sesetengah boleh diletakkan di dalamnya.


box.jpg


Profil Syarikat

company 4.jpg

Shenzhen Winpsheng kraf Co, LTD telah ditubuhkan pada tahun 2008, kami pengilang dalam pembangunan dan pembuatan Kad kertas.

Produk elektronik kami adalah barangan yang sesuai untuk promosi dan pengiklanan. Perkara dengan bunyi seperti kad, Peti, paparan POP dan poster yang mudah untuk menyampaikan dan berinteraksi maklumat dengan cara yang lebih mudah difahami dan menarik.


Sijil-sijil

certificates.jpg


Pasaran

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


SOALAN-SOALAN LAZIM

1. Bagaimana saya boleh Dapatkan sampel percuma?

Kami menawarkan sampel percuma untuk pelanggan-pelanggan kami tetapi juga untuk beberapa sampel dengan keperluan yang lebih rumit, kami memerlukan yuran contoh jumlah yang sangat kecil, tetapi ia akan ditolak daripada jumlah sebaik sahaja Tempahan disahkan.


2. jika produk mempunyai beberapa masalah kualiti, bagaimana anda akan berurusan dengannya?

Setiap langkah pengeluaran dan produk siap akan diperiksa oleh QC Jabatan sebelum penghantaran. Jika disebabkan masalah kualiti produk kami, kami akan menyediakan khidmat penggantian.


3. Bilakah saya boleh mendapatkan harga

Biasanya, kita sebut harga dalam tempoh 24 jam selepas kami mendapat pertanyaan anda. Jika harga adalah sangat urgent, sila hubungi kami terus untuk meminta bantuan. Nombor telefon yang terletak di bahagian atas laman web kami, maka kami boleh memberikan jawapan anda dalam masa yang singkat.


4. proses pengeluaran kotak pembungkusan anda?

1. membuat pisau acuan mengikut saiz peti dan struktur

2. pesanan bahan mengikut acuan
3. membuat percetakan bahan jika perlu untuk mencetak
4. menyekat dan memotong bahan
5. Makeboxes dengan pinggir gam di Mesin
6. pakej kotak ke dalam kotakHot Tags: muzik selamat hari jadi elektronik kertas kotak, China, pengilang, pembekal, borong, murah

Siasatan

You Might Also Like