Kotak muzik kertas buatan tangan saiz besar

1. besar saiz kotak kertas muzik untuk perniagaan 2. lebih daripada 14 tahun pengalaman pembangunan. 3. kepuasan adalah keutamaan kami.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Kotak muzik kertas buatan tangan saiz besar

Parameter produk

SayaJulai: kotak kertas muzik

Bahan: kertas seni kadbod, kertas kraf

Percetakan: CMYK atau PMS percetakan

Saiz: 26 cm × 19.5 cm × 5 cm

Muzik masa: 1-120s

Contoh masa: 3-7hari


Tips

Juga dikenali sebagai kertas kraft yang semula jadi. Mempunyai kekuatan tegangan yang tinggi, tinggi merupakan, biasanya coklat. digunakan secara meluas dalam beg membeli-belah, sampul surat dan sebagainya. Biasa digunakan ketebalan 120 gram-300 gram kertas kraft yang semula jadi. Kertas kraf biasanya sesuai untuk percetakan monochrome paparan atau dua warna dan warna adalah tidak rumit manuskrip. Berbanding dengan kadbod putih, putih kraft paperboard bersalut kertas, kertas kraf harga yang paling rendah.


shipping methods 1.jpg


Profil Syarikat

company profile 5.jpg

Produk utama mempunyai jenis extruder, tekan controll jenis, taip controll suara, jenis optically dikawal, bergetar jenis, jenis antwort dan pelbagai tindakan lain pergerakan. Termasuk bahawa kami telah membangunkan satu siri pergerakan tindakan.


Sijil-sijil

Certificates 2.jpg


Pasaran

world market.jpg

part of customers.jpg


SOALAN-SOALAN LAZIM

1. Apakah jenis pencetak yang anda ada?
Kami telah mengimbangi percetakan pencetak, pencetak percetakan digital dan pencetak pencetak web. Mengikut kuantiti yang berbeza, kita menggunakan pencetak untuk mencetak. Anda boleh mendapatkan harga yang kompetitif.


2. anda boleh membuat Reka bentuk untuk saya dalam tempoh 15 hari kerana pesanan yang telah disahkan?

Mengikut keperluan anda, kami boleh menambah logo syarikat anda, laman web, nombor telefon atau idea-idea anda... pada kotak. Dan anda boleh memilih warna yang anda suka, pereka profesional .our akan melakukan kerja-kerja Reka bentuk untuk anda.


3. Apakah penyelesaian & keupayaan untuk memastikan kualiti cetakan?

Kebanyakan Mesin percetakan terkini dan dikemaskini dan kemudahan

Pra-tekan: Kunci kepada berjaya print

Percetakan Sarjana: pengurusan sistem ISO9001 & GMI Sijil


4. Bagaimana saya boleh mengukur sekotak?

Jujukan yang betul dari dimensi adalah panjang x lebar x tinggi. Panjang adalah dimensi tamat Buka terpanjang dari kiri ke kanan. Lebar adalah dimensi tamat Buka singkat dari hadapan untuk kembali. Ketinggian adalah dimensi baki dari atas ke bawah.Hot Tags: saiz besar buatan tangan muzik kertas kotak, China, pengilang, pembekal, borong, murah

Siasatan

You Might Also Like