Peti Selamat buatan tangan Dengan Muzik Untuk Rakan-rakan

1. Peti kertas muzik selamat 2. Pelbagai saiz dan bentuk untuk pilihan pelanggan 3. Perkhidmatan yang baik & Penghantaran cepat di syarikat kami
Berbual sekarang

Maklumat produk

Peti Selamat buatan tangan Dengan Muzik Untuk Rakan-rakan

Music Paper Box.jpg

40.jpg


Petua

Ada banyak perkara yang patut diraikan, dipromosikan, lulus ujian, melahirkan bayi, bergerak ke rumah baru, bersara dan sebagainya. Salam dan hadiah mestilah berbeza untuk pelbagai majlis. Tetapi jika anda menghantarnya kotak muzik ini, ia akan sesuai dan mudah untuk menyampaikan perasaan anda. Selain itu, anda boleh meletakkan beberapa mainan kecil dalam kotak ini, ia akan menjadikannya lebih bahagia.


box.jpg


Profil Syarikat

company 4.jpg

advantage.jpg


Sijil

certificates.jpg


Pasaran

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


Soalan Lazim

1. Berapa banyak sampel akan selesai? Bagaimana pula dengan pengeluaran besar-besaran?
- Secara umum, 3-5 hari untuk membuat sampel.
-Pemimpin masa pengeluaran besar-besaran akan bergantung kepada kuantiti, seni pengeluaran, dll. FYI, 8-12 hari untuk beg membeli-belah 30000pcs.


2. Perkhidmatan apa yang boleh anda sediakan selain perkhidmatan percetakan?
Jika anda ingin mengedarkan produk percetakan anda di China atau Asia, kami dapat menyediakan kos pengedaran yang rendah dan penyimpanan percuma untuk anda. Dan jika anda perlu menghantar produk percetakan ke pameran di China, kami dapat membantu anda untuk menyampaikan waktu.


3. Bolehkah anda membuat sampel berdasarkan reka bentuk atau idea kami?
Ya, kita boleh membuat sampel berdasarkan reka bentuk dan idea anda. Kami boleh membuat karya seni 3D berdasarkan idea anda untuk cek anda dan kemudian kami pergi ke sampel.


4. Bolehkah saya mempunyai kotak pembungkusan yang direka khas dan dibuat?

Kami adalah kedai tersuai. Kami merancang dan membina setiap projek untuk keperluan pelanggan individu. Semua kotak kami dibuat berdasarkan adat dan keperluan pembungkusan anda.
Hot Tags: kotak ucapan buatan tangan dengan muzik untuk rakan-rakan, China, pengeluar, pembekal, borong, murah

Siasatan

You Might Also Like