Topeng Muka Sijil CE Berkualiti Tinggi

Kain penapis perantaraan produk kami terbuat dari kain bukan tenunan, terbuat dari bahan mentah, dan dibuat dengan pembungkusan yang ditutup dengan panas. Ia dapat menapis zarah udara, menyekat titisan, darah, cecair, rembesan, dan lain-lain yang dapat melindungi anda dan keluarga anda dengan baik.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Penerangan Produk


42 (7)1.jpgTopeng kami menggunakan reka bentuk pelindung tiga lapisan yang dapat menyekat titisan dan mencegah kuman, membolehkan anda bernafas dengan bebas dan keluar dengan selamat.


Parameter Produk


Tempat asal:Guangdong, China
SijilCE, FFP 2
Saiz:17. 5 * 9. 5 cm
Warna:Biru
Berat:3 g / komputer


Talian Pengeluaran Kami


factory.jpg

Topeng debu bengkel kami digunakan oleh pengalaman yang kaya dengan pekerja dalam peralatan pengeluaran automatik sepenuhnya profesional, pengeluaran topeng perubatan. Kami juga akan disterilkan untuk memastikan kualiti setiap produk dapat memenuhi keperluan profesional.


Kelebihan Kami


Face mask (1).jpg

Tali telinga dengan keanjalan tinggi: kain bukan tenunan yang mesra kulit, memakai telinga untuk masa yang lama. Klip hidung lembut plastik: Ia sesuai dengan lembut dan boleh disesuaikan dengan wajah untuk memastikan kesan perlindungan yang baik. Reka bentuk lipat: buat ruang tiga dimensi untuk membuat pernafasan lebih lancar.Hot Tags: topeng muka sijil ce berkualiti tinggi, China, pengeluar, pembekal, kilang, borong, murah, diperibadikan, dipesan lebih dahulu, BSCI / FSC

Siasatan

You Might Also Like