Pusat Perdagangan Luar Negeri China ke-127 Pameran Dijadualkan Dalam Talian Dari 15 hingga 24 Jun

- Jun 16, 2020-

Kementerian Perdagangan RRC telah memutuskan bahawa Pameran Canton ke-127 akan diadakan secara dalam talian dari 15 hingga 24 Jun. Sebagai penganjur Canton Fair, Pusat Perdagangan Luar Negeri China, memastikan bahawa pelbagai persiapan sedang berjalan dengan baik sesuai dengan pengaturan Kementerian. Kami akan meningkatkan aplikasi teknologi dan perkhidmatan sokongan kami untuk meningkatkan pengalaman dalam talian dari semua perusahaan dan peniaga. Kami berusaha untuk mengadakan&yang sangat menarik; Canton Fair" dalam talian; dengan kepentingan khusus melalui langkah-langkah khas pada masa yang belum pernah terjadi sebelumnya.


Canton Fair telah beroperasi tanpa gangguan selama 63 tahun. Sebagai platform pembukaan serba lengkap, ia telah memberikan sumbangan yang luar biasa untuk kerjasama perdagangan antarabangsa. Kejayaan Canton Fair selalu bergantung pada penyertaan anda dan sokongan yang besar.


Dalam masa yang belum pernah terjadi sebelumnya, kami memerlukan penyertaan anda lebih dari sebelumnya untuk berjaya mengadakan sesi akan datang. Mari berganding bahu dan mencipta lebih banyak peluang perniagaan!