Lampu LED Chip Muzik Untuk Kad Ucapan

1. Kami lulus BSCI, FSC, GSV, pensijilan ISO. 2. OEM yang Diterima: Kami boleh menghasilkan sebarang reka bentuk anda. 3. Perkhidmatan Baik: Kami melayan pelanggan sebagai rakan.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Lampu LED Chip Muzik Untuk Kad Ucapan

sound module.jpg

1 (60).jpg


Petua

Cip ini lebih kompleks daripada cip muzik, kita akan menghabiskan lebih banyak masa untuk menghasilkan satu. Tetapi penggunaannya sangat mudah, hanya perlu menekan butang, lampu akan mula bersinar dan bermain muzik. Ini adalah alat yang sangat baik dalam kad ucapan moden.Packing & Shipping of Sound Module 1.jpg


Profil Syarikat

company profile1 (e).jpg

Winpsheng mengawal kualiti produk menurut piawaian IOS9001, dan semua produk elektronik kami boleh lulus standard CE & ROSH. Kami mematuhi menyediakan pelanggan dengan produk dan perkhidmatan yang berkualiti.

Proses pengeluaran yang cekap dan ekonomi memastikan kos kami munasabah, membantu menyampaikan pembungkusan anda tepat pada masanya dan dalam anggaran.


Sijil

certificates.jpg


Pasaran

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


Soalan Lazim

1. Apakah saiz cip itu?

Kami melakukan produk yang disesuaikan, apa-apa saiz yang boleh kami buat mengikut keperluan anda. jadi saiz produk diputuskan oleh anda, seperti yang anda ketahui, ukuran yang berbeza mempunyai harga yang berbeza, sila beri saya tahu, saiz apa yang akan anda perlukan? Sekiranya anda tidak tahu tentang saiz produk, kami boleh mencadangkan saiz kepada anda juga.


2. Berapa lama saya boleh mendapatkan sampel?

Selepas menerima caj sampel dan semua bahan & reka bentuk disahkan, masa sampel adalah 5-7 hari dan penghantaran Express biasanya memerlukan sekitar 3-5 hari. Sesetengah sampel dengan struktur kompleks memerlukan lebih banyak masa.


3. Bagaimanakah ia menyala?
Oleh kerana optik gentian yang baik dengan kekonduksian cahaya, kami membuat gentian optik bersambung dengan LED warna yang berbeza, gentian optik akan menunjukkan warna LED. Apabila anda menekan butang, ia akan menyala.


4. Mengapa pilih kami?

1. Kualiti Baik: Kami mempunyai sistem kawalan kualiti yang ketat. Semua produk telah diuji.

2. OEM Diterima: Anda boleh memilih reka bentuk yang anda mahu.

3. MOQ Rendah: Kami dapat memenuhi perniagaan promosi anda dengan sangat baik.Hot Tags: membawa cip muzik lampu untuk kad ucapan, China, pengeluar, pembekal, borong, murah

Siasatan

You Might Also Like