Hadiah Hari Lahir ke-30 Borong Kertas Kad Ucapan

Hadiah Hari Lahir ke-30 Borong Kertas Kad Ucapan

1.Membuat bangunan kilang dan mesin untuk membuat harga kompetitif. 2. Jawapan pantas dan munasabah 3.Kami membawa pemeriksaan ketat menjamin kualiti yang tinggi oleh QC
Berbual sekarang

Maklumat produk

Hadiah Hari Lahir ke-30 Borong Kertas Kad Ucapan


pop up card2 (2).jpg


Perkara

Kad hari lahir pop

Bahan

Kertas mengimbangi, kertas seni, kertas bersalut

Percetakan

CMYK atau pencetakan PMS

Saiz

A4 atau disesuaikan

Penamat permukaan

Tiada atau disesuaikan (Stamping panas, embossing, perhiasan)

Pelabuhan

HongKong / Shengzhen

Cara QC

Setiap produk 100% semak.


Kisah kad

Hari Lahir 30 Hari Lahir Handmade Pop Up Kad Ucapan: Hari ke-30 adalah hari penting bagi seorang lelaki, setelah berjuang selama lebih sepuluh tahun, mereka mungkin mempunyai kerjaya yang baik, rumah mereka sendiri, dan keluarga yang hangat, selain itu, yang paling berharga ialah Mereka mempunyai matlamat yang jelas dalam fikiran mereka. Kita perlu memberitahu mereka, mereka hebat.


Produk lain

马脸 5 号 .jpg


Maklumat Syarikat

Winpsheng telah memberi tumpuan kepada produk kraf kertas selama lebih dari 14 tahun di China. Kami memulakan operasi kecil, tetapi kini telah menjadi salah satu pembekal utama di China.

Hari ini, Winpsheng telah menjadi salah satu pengeluar utama barangan kad ucapan yang berkualiti dengan / tanpa elektronik, seperti kad ucapan buatan tangan, kad ucapan muzik, kad ucapan LED, kad ucapan ...Pasaran


Soalan Lazim

1. apa jenis kertas yang boleh dicetak pada?

Kertas seni memberikan prestasi terbaik warna dan reka bentuk. Kami juga boleh menyediakan kertas khas lain seperti kad hitam, kad putih, kertas mengimbangi dan kulit PU dll.


2, Bolehkah anda membuat reka bentuk untuk saya?

Ya kita boleh. Mengikut keperluan anda, kami boleh menambah logo syarikat anda, laman web, nombor telefon atau idea anda pada penutup. Warna latar belakang diputuskan oleh anda, sebarang warna tersedia. Pereka profesional kami boleh membuat reka bentuk kepada anda.


3. Berapa lama masa yang diperlukan untuk menerima pesanan saya?

Ia bergantung pada kuantiti pesanan itu, kami sentiasa menasihatkan anda masa pengeluaran sebelum anda membuat pesanan itu.Jika anda mempunyai tarikh akhir yang mendesak dan kami akan melihat apa yang boleh kami lakukan.


4. Bagaimanakah saya boleh membuat pesanan?

Anda boleh menghubungi mana-mana orang jualan kami untuk pesanan. Sila berikan butir-butir keperluan anda dengan jelas. Jadi kami boleh menghantar tawaran pada kali pertama. Untuk mereka bentuk atau perbincangan lanjut, lebih baik menghubungi kami dengan pengurus perdagangan Alibaba, Skype, E-mel, WhatsAPP atau cara-cara lain yang lain, sekiranya berlaku penangguhan.


5. Jika produk mempunyai masalah kualiti, bagaimana anda akan berurusan dengannya?

Setiap langkah pengeluaran dan produk siap akan diperiksa oleh jabatan QC sebelum penghantaran. Jika masalah kualiti produk yang disebabkan oleh kami, kami akan menyediakan perkhidmatan gantian.
Hot Tags: Bor lahir ke-30 buatan tangan pop up kertas kad ucapan, China, pengeluar, pembekal, borong, murah

Siasatan

You Might Also Like