Kad Ucapan Pup Up / Lucu Kucing Pop Up Kad Ucapan Perkahwinan

Kad Ucapan Pup Up / Lucu Kucing Pop Up Kad Ucapan Perkahwinan

Perkhidmatan selepas jualan yang baik dan penghantaran cepat, Kuantiti kecil juga boleh diterima
Berbual sekarang

Maklumat produk

Kad Ucapan Pup Up / Kucing Comel muncul kad ucapan perkahwinan


Perkara: Kad ucapan pop

Kertas: Kertas seni, kertas bersalut atau disesuaikan

Percetakan: CMYK atau PMS

Saiz: 116mm × 166mm atau disesuaikan

Pelabuhan: HongKong / Shenzhen

QCway: 100% semak untuk setiap produkKisah Kad

handmade pop up greeting cards


Pup Up Greeting Card / Cute Mice pop up greeting card wedding: On the cover, terdapat dua tikus comel menunjukkan cinta mereka, dengan mouse kecil ketiga, mereka membentuk keluarga yang bahagia. Di dalam kad, mereka berkongsi kek kecil. Perkahwinan yang bahagia adalah seperti itu, berkongsi segala-galanya dan melalui segala-galanya. Keluarga yang berdiri bersama-sama, tidak akan ada halangan yang berdiri di tengah jalan. Tikus lucu mempunyai sesuatu yang patut dipelajari.Membuat kad ucapan 3d pop up +


Maklumat Syarikat


perkahwinan kad pop


paparkan kad cinta


Pasaran

jemputan perkahwinan pop

Sistem Jualan Global

Semua produk dieksport.

Pasaran utama adalah Eropah, Amerika Syarikat, Jepun.

Hanya satu pembekal Cina NO.3 syarikat kad ucapan Jepun.

Pengeluar jenama yang sah perniagaan OEM untuk pelanggan Eropah, Amerika.paparkan kad cinta

Soalan Lazim

Q1. Cara Memesan?

A: 1). Siasatan melalui e-mel atau telefon atau cara lain pada mulanya, beritahu saya keperluan anda (Seperti saiz, bahan dan kuantiti).

2). Kemudian sila hantar saya reka bentuk anda (AI / CDR / FDF / JPA, Lebih tinggi daripada 300dpi). Atau kita boleh membantu anda membuat reka bentuk.

3). Selepas pengesahan fail terakhir dan harga, PI rasmi akan disediakan

4). Pengeluaran akan diatur sebaik sahaja bayaran dibuat semula (Masa pengeluaran adalah 7 hari bekerja)Q2. Apakah saiz produk?

A: Kami melakukan produk yang disesuaikan, apa-apa saiz yang boleh kami lakukan mengikut keperluan anda. jadi saiz produk diputuskan oleh anda, seperti yang anda ketahui, ukuran yang berbeza mempunyai harga yang berbeza, sila beri saya tahu, saiz apa yang akan anda perlukan? Sekiranya anda tidak tahu tentang saiz produk, kami boleh mencadangkan saiz kepada anda juga.


S3: Berapa lama saya boleh mendapatkan sampel ini?

A: Setelah menerima caj sampel dan semua bahan & reka bentuk yang disahkan, masa sampel adalah 5-7 hari dan penghantaran Express biasanya memerlukan sekitar 3-5 hari.


S4: Adakah bayaran sampel boleh dikembalikan?

J: Ya, biasanya caj sampel boleh dikembalikan apabila anda mengesahkan pengeluaran besar-besaran, tetapi untuk keadaan tertentu, sila hubungi orang yang menindaklanjuti pesanan anda.


Q5. Bolehkah anda membuat reka bentuk untuk kami?

J: Ya, Kami mempunyai pasukan profesional yang mempunyai pengalaman yang kaya dalam reka bentuk dan pembuatan kad kertas atau kad elektronik. Hanya beritahu kami idea anda, kami akan membantu untuk melaksanakan idea anda ke dalam kad kertas atau ecards yang sempurna.Hot Tags: pup sehingga kad ucapan / tikus comel muncul kad ucapan perkahwinan, China, pengilang, pembekal, borong, murah

Siasatan

You Might Also Like