Kad Pop Up Handmade / Kad Ucapan Ulang Tahun ke-50

Kad Pop Up Handmade / Kad Ucapan Ulang Tahun ke-50

menubuhkan sebuah pasukan pengurusan profesional dan proses pengurusan piawai, untuk menyediakan pelanggan dengan keseluruhan proses pengurusan projek.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Kembalikan Kad Ulang Tahun Perkahwinan buatan tangan ke 50

IMG_20160607_172016.jpg

Kertas: 250gsm kertas bersalut

Saiz: 166 × 116mm

Warna: 4 warna percetakan

Bentuk: Rectangle

Permukaan: salutan matte

Penggunaan: Hadiah

Contoh masa: Dalam masa 5-6 hari

OEM & ODM: Selamat Datang


Kisah Kad

Kad Ucapan Pop Up / Kad Ucapan Ulang Tahun ke-50: Orang selalu berkata cinta kekal selama-lamanya, tetapi masa akan selalu memecahkan banyak pasangan. Sukar untuk suami dan isteri untuk meluangkan masa yang lama, perkahwinan emas jadi pasti hari yang bermakna untuk dirayakan. Pasangan sepatutnya mendapat berkat yang terbaik.

pembungkusan dan perkapalan.jpg


Maklumat Syarikat

       

Kami telah lulus BSCI, FSC, GSV, panduan pensijilan ISO dan sistem kawalan kualiti yang ketat kami. mempunyai mesin cetak 5C sendiri, mesin foil panas, mesin embossing, mesin pemotong laser dan lain-lain. Semua produk kami dieksport, Eropah, Jepun dan UPS adalah pasaran utama kami. Kualiti yang baik, kreatif dan profesional adalah kekuatan kita. Kami telah mewujudkan hubungan kerjasama yang stabil dengan pelbagai pembekal yang boleh dipercayai, dan terdapat pasukan profesional yang bekerja dengan kecekapan yang tinggi, bersedia untuk melayani pelanggan di seluruh dunia dengan semangat yang hebat.

Slogan kami adalah Bersama Semua Orang Mencapai Lebih Banyak.


Soalan Lazim

1. Siapa kita? Apakah produk utama kami?
Kami adalah pengeluar adat dan pembekal yang boleh dipercayai percetakan dan pembungkusan dengan pengalaman selama 13 tahun.
Produk mel kami adalah Kad ucapan kertas, Peti beralun, Beg kertas, Label & pelekat, Kad lepuh, Peti Hadiah, Brosur dan lain-lain. Produk tersuai banyak.


2. Apakah maklumat yang perlu saya sampaikan kepada anda jika saya ingin mendapatkan sebut harga?
- Saiz produk (Panjang x Lebar x Ketinggian)
-Pengurusan bahan dan permukaan.
- Warna percetakan.
-Kuantiti.
-Jika boleh, sila berikan gambar atau lakaran rekaan untuk diperiksa. Sampel akan menjadi lebih baik untuk menjelaskan. Jika tidak, kami akan mengesyorkan produk berkaitan dengan butir-butir untuk rujukan.


3. Bolehkah saya mendapatkan item lain untuk menyesuaikan jemputan saya?

Ya, kami boleh menyelaraskan apa jua untuk anda jemputan pemilihan, seperti tag, simpan tarikh, kad tempat, program, menu, pengumuman, kad terima kasih dan banyak lagi. Walaupun anda tidak melihat mereka digambarkan di laman web ini, kami boleh membuatnya.


4. Bagaimanakah syarikat anda mengawal kualiti?

Kualiti bergantung kepada harga, kami mempunyai ribuan produk, kami tidak dapat menjanjikan bahawa semua produk mempunyai kualiti yang sama, kerana kami perlu memenuhi keperluan pelanggan yang berbeza, sesetengah pelanggan memerlukan kualiti yang tinggi, sesetengah pelanggan memerlukan harga yang rendah mengikut keperluan anda!
Hot Tags: pop up kartu buatan tangan / kad ucapan ulang tahun perkahwinan ke-50, China, pengeluar, pembekal, borong, murah

Siasatan

You Might Also Like