Kad Pop Up Kertas Ulang Tahun Berkualiti Tinggi Untuk Kanak-kanak

Ini kad kad ulang tahun. Membuka kad adalah kek laser 3D. Berikan kepada anak-anak hari jadi, mereka akan sangat gembira!
Berbual sekarang

Maklumat produk

Penerangan Produk


1.jpg

Tutup


1(3).jpg

Bahagian laser 3DParameter Produk


1(5).jpg
Nama Produk: Kad Ucapan Cinta Hati Pop Up 3D Untuk Jemputan Perkahwinan

Saiz: 5 x 7 inci atau disesuaikan

Kejadian: Mana-manamajlis-majlis

Permukaan Selesai: Percetakan;Potong laser 3D

Reka Bentuk: Boleh diterimaSyarikat kita


九宫格(1).jpg

Syarikat kami adalah pengeluar produk kertas profesional. Kami mempunyai pasukan profesional&untuk membantu anda mengubah idea anda tentang kad menjadi kenyataan. Kami mempunyai peralatan canggih dan pekerja lini pengeluaran profesional untuk mengawal kualiti produk dengan ketat. Kami akan menyediakan produk berkualiti tinggi untuk memenuhi keperluan pelanggan, penghantaran tepat pada masanya dan perkhidmatan purna jual yang lebih baik adalah jiwa kami, kami menguruskan dengan ketat dari bahan mentah hingga setiap proses pengeluaran.


Lawatan Pelanggan


06.jpg

Setiap tahun, kami mempunyai banyak pelanggan yang datang dari pelbagai negara untuk mengunjungi syarikat kami. Dan kami mendapat banyak pujian daripada pelanggan JP, USA, Eropah dan Jerman kami.


Soalan Lazim


S1: Adakah anda pengeluar atau syarikat perdagangan?

A: Kami adalah pengeluar dengan kilang sendiri, yang terletak di Shenzhen, wilayah Guangdong.

S2: Bagaimana saya mendapatkan sampel daripada anda?

J: Kami boleh menghantar sampel barang yang tersedia kepada anda (biasanya item dari pesanan kami sebelumnya). Sekiranya barang tidak tersedia pada masa itu, anda perlu mengenakan yuran persampelan dan kos penghantaran. Sekiranya anda mempunyai pesanan besar-besaran, yang memenuhi dasar pembayaran balik caj sampel kami, kami akan mengembalikan yuran sampel anda dengan pengeluaran pukal.


S3: Bagaimana dengan masa utama untuk pengeluaran besar-besaran?

J: Bergantung pada kuantiti, biasanya ia adalah 30-35 hari'

S4: Adakah anda mempunyai hak paten?

J: Kad pop timbul laser Winpsheng 3d dengan muzik dan kad cahaya adalah item paten. Kami mempunyai semua hak cipta reka bentuk kami diajukan.

S5: Di manakah kad anda dibuat?

A: Shenzhen China. Kami membuat kad kami di Shenzhen China dan menghasilkannya di kilang utama kami di Shenzhen. Kami bangga mempunyai pengrajin yang paling berpengalaman dan mahir untuk menghasilkan kad Pop up terbaik.

Hot Tags: kad pop timbul kertas ulang tahun berkualiti tinggi untuk kanak-kanak, China, pengeluar, pembekal, kilang, borong, murah, diperibadikan, dipesan lebih dahulu, BSCI / FSC

Siasatan

You Might Also Like