Selamat Hari Lahir 3D Pop Up Unicorn Handmade Greeting Card

Sampul kad mempunyai latar belakang ungu, dan terdapat banyak reka bentuk titik biru dan merah. Terdapat tiga unicorn yang comel dengan warna yang berbeza dalam kedudukan yang berbeza di penutup. Terdapat corak awan putih di tengah penutup dengan tulisan "Happy Birthday" di atasnya, dan "You are my sunshine" ditulis di bawah awan. Ini adalah kad ulang tahun yang diberikan kepada kanak-kanak perempuan dengan tema unicorn. Saya percaya bahawa kanak-kanak perempuan yang menerima hadiah ini akan sangat terkejut. Warna dan reka bentuk halaman dalam kad itu menggamit penutupnya. Di tengah kad terdapat unicorn laser 3D. Tubuh dan sayapnya terutama berwarna putih, dengan garis biru di atasnya sebagai hiasan, dan biru di kepala. Bertanduk, kelihatan sangat comel. Di hadapan unicorn terdapat teks laser biru dan ungu "wonderfui girl". Ini adalah berkat indah bagi gadis-gadis yang menerima kad ucapan, itu akan menjadi hadiah ulang tahun yang sempurna!
Berbual sekarang

Maklumat produk

Penerangan Produk


WPS-3DHB-0008.jpg

Tutup

Sampul kad mempunyai latar belakang ungu, dan terdapat banyak reka bentuk titik biru dan merah. Terdapat tiga unicorn yang comel dengan warna yang berbeza dalam kedudukan yang berbeza di penutup. Terdapat corak awan putih di tengah penutup dengan" Happy Birthday" tertulis di atasnya, dan" Anda adalah sinar matahari saya" ditulis di bawah awan. Ini adalah kad ulang tahun yang diberikan kepada kanak-kanak perempuan dengan tema unicorn. Saya percaya bahawa gadis yang menerima hadiah ini akan sangat terkejut.


WPS-3DHB-0008(3).jpg

Bahagian laser 3D

Warna dan reka bentuk halaman dalam kad bergema di sampulnya. Di tengah kad terdapat unicorn laser 3D. Tubuh dan sayapnya terutama berwarna putih, dengan garis biru di atasnya sebagai hiasan, dan biru di kepala. Bertanduk, kelihatan sangat comel. Di hadapan unicorn terdapat teks laser biru dan ungu" wonderfui girl" ;. Ini adalah berkat indah bagi gadis-gadis yang menerima kad ucapan, itu akan menjadi hadiah ulang tahun yang sempurna!Parameter Produk


WPS-3DHB-0008(1).jpg
Nama Produk: Selamat ulang tahun kad timbul buatan tangan unicorn 3D

Saiz: 116 * 166 mm atau disesuaikan

Kejadian: Hari Lahir

Permukaan Selesai: Percetakan;Potong laser 3D

Reka bentuk: Boleh diterimaKelebihan Kami


04.jpg

Kami dapat menghantar sampel kepada anda dalam masa 7 hari, masa pengeluaran bergantung pada pengkhususan produk. Lebih dari 10 tahun pengalaman dalam pembuatan kraf kertas dan barang hadiah elektronik, pelanggan kami ada di seluruh dunia, seperti Amerika Syarikat, Eropah, Jepun, dll. hubungan perniagaan dengan kami akan dirahsiakan kepada mana-mana pihak ketiga.


Sijil


07.jpg

Sejak penubuhannya, syarikat telah lulus pensijilan profesional ISO9001, BSCI, GSV, FSC, pembekal dan profesional lain, yang merupakan bukti kekuatan, kualiti dan tahap syarikat&# 39. Kami masih berusaha untuk melakukan yang lebih baik.


Soalan Lazim


S1: Adakah anda pengeluar atau syarikat perdagangan?

A: Kami adalah pengeluar dengan kilang sendiri, yang terletak di Shenzhen, wilayah Guangdong.


S2: Berapa lama kita dapat mendapat respons e-mel dari pasukan anda?

J: Dalam masa 30 minit.


S3: Apakah syarat harga anda?

J: EXW, FOB, DDP.


S4: Apakah senarai sijil yang anda miliki?

J: FSC, BSCI, ISO.


S5: Berapa lama saya boleh mendapatkan sampel?

J: Biasanya, ia adalah 4-7 hari'

Hot Tags: selamat ulang tahun kad ucapan buatan tangan unicorn 3d timbul, China, pengeluar, pembekal, kilang, borong, murah, diperibadikan, dipesan lebih dahulu, BSCI / FSC

Siasatan

You Might Also Like