Kad Reka Bentuk Lucu Pop Up Card / Kad Ucapan Ulang Tahun ke-50

Kad Reka Bentuk Lucu Pop Up Card / Kad Ucapan Ulang Tahun ke-50

Reka bentuk produk peribadi: syarikat untuk menyediakan pelanggan dengan "sehenti" perkhidmatan, untuk memastikan bahawa pelanggan dalam bentuk produk bersatu dan propaganda pelengkap pada prinsip-prinsip, berkesan menyerlahkan produk pelanggan "diperibadikan" pesona.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Kad Reka Bentuk Lucu Pop Up Card / Kad Ucapan Ulang Tahun ke-50


Pop up card19 (4) .jpg

Reka Bentuk Lucu Pop Up Bus Card / Kad Ucapan Ulang Tahun ke-50: Sesiapa yang merasa hebat ketika mereka menerima kad yang tidak dijangka di dalam pos. Bagi ramai orang, tidak ada kad ucapan untuk menghantar mesej istimewa. Terdapat sebuah bus lucu dalam kad ini, pemandu adalah gajah, penumpang juga haiwan. Menghantar kad lucu ini kepada orang-orang berusia 50 tahun nampaknya agak pelik, tetapi ia akan membuatnya ketawa. Kad ini menggunakan kedua-dua imejan dan kekuatan kata-kata untuk membantu kami mengekspresikan emosi kami dan menghantar mesej khas.Perkara

Kad Ucapan Pop Up Birthday

Bahan

Kertas mengimbangi, kertas seni, kertas bersalut

Percetakan

CMYK atau pencetakan PMS

Saiz

A4 atau disesuaikan

Penamat permukaan

Tiada atau disesuaikan (Stamping panas, embossing, perhiasan)

Pelabuhan

HongKong / Shengzhen

Cara QC

Setiap produk 100% semak.运输 .jpgMaklumat Syarikat

 

Shengzhen Winpsheng Craft Co., ltd terletak di Shengzhen, Guangdong.A syarikat pengalaman 12 tahun,

Produk utama adalah kertas dan kad elektronik.


factory 2.jpg


1230.jpg


Pasaran

Blob.png


Soalan Lazim


1. Bagaimana saya boleh mendapatkan sampel untuk menyemak kualiti anda?

Selepas pengesahan harga, anda boleh meminta sampel untuk menyemak kualiti reka bentuk dan kertas kami. Untuk sampel dicetak, kami akan memeriksa $ 30- $ 100 untuk menampung kos pada filem & percetakan. Kos sampel boleh dikembalikan semula selepas mengesahkan pesanan.


2. Bagaimanakah saya boleh membuat pesanan?

Anda boleh menghubungi mana-mana orang jualan kami untuk pesanan. Sila berikan butir-butir keperluan anda dengan jelas. Jadi kami boleh menghantar tawaran pada kali pertama. Untuk mereka bentuk atau perbincangan lanjut, lebih baik menghubungi kami dengan pengurus perdagangan Alibaba, Skype, E-mel, WhatsAPP atau cara-cara lain yang lain, sekiranya berlaku penangguhan.


3. Adakah bayaran sampel boleh dikembalikan?

Ya, biasanya caj sampel boleh dikembalikan apabila anda mengesahkan pengeluaran besar-besaran, tetapi untuk keadaan tertentu, sila hubungi orang yang menindaklanjuti pesanan anda.


4. Bolehkah anda mencetak bahasa asing lain selain Bahasa Inggeris?

Ya, setiap bahasa adalah baik-baik saja, berilah kami kata-kata. Kemudian kami akan menghantar e-mel kepada anda draf teks, selepas anda mengesahkannya dan akan bertanggungjawab atas sebarang kesilapan, oleh itu sila semak draf dengan hati-hati


5. Adakah anda kilang atau syarikat perdagangan?

Kami adalah 100% Manufactory khusus dalam percetakan & pembungkusan lebih dari 10 tahun dengan 6.000 meter persegi kawasan bengkel. Kami mempunyai pasukan yang cemerlang yang terdiri daripada 150 pekerja profesional dan mahir.


Hot Tags: Reka bentuk lucu pop bus card / kad ucapan ulang tahun ke-50, China, pengeluar, pembekal, borong, murah

Siasatan

You Might Also Like