Khas 3D laser potong kejutan menikmati Kad Birthday kotak

Penutup kad adalah pada latar belakang biru gelap, dengan corak bintang kelabu dan corak titik kuning yang dicetak di atasnya. Titik ini tidak selalu diedarkan ke atas penutup, yang kelihatan sangat Reka bentuk. Terdapat juga teks berwarna kuning "Happy Birthday" yang dicetak pada penutup. Ini adalah kad ucapan dengan tema Birthday Hajat, ia akan menjadi Hadiah hari jadi yang sempurna! Di dalam laman putih dicetak dengan bintang berwarna-warni dan titik kuning. Di tengah-tengah halaman di dalam adalah kotak hadiah merah dengan bintang yang berwarna-warni bersinar. Di tengah-tengah kotak adalah "menikmati" Surat yang terdiri daripada warna yang berbeza, yang menyatakan keinginan yang terbaik bersama-sama dengan perkataan "setiap hari" di laman dalam. Jika rakan anda menerima Kad ini, mereka akan sangat terkejut dan gembira. Ia bukan sahaja Hadiah, tetapi juga karya seni bernilai mengumpul.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Penerangan produk


WPS-3DHB-0007.jpg

Perlindungan

Penutup kad adalah pada latar belakang biru gelap, dengan corak bintang kelabu dan corak titik kuning yang dicetak di atasnya. Titik ini tidak selalu diedarkan ke atas penutup, yang kelihatan sangat Reka bentuk. Terdapat juga teks berwarna kuning "Happy Birthday" yang dicetak pada penutup. Ini adalah kad ucapan dengan tema Birthday Hajat, ia akan menjadi Hadiah hari jadi yang sempurna.


2.jpg

Bahagian laser 3D

Di dalam laman putih dicetak dengan bintang berwarna-warni dan titik kuning. Di tengah-tengah halaman di dalam adalah kotak hadiah merah dengan bintang yang berwarna-warni bersinar. Di tengah-tengah kotak adalah "menikmati" Surat yang terdiri daripada warna yang berbeza, yang menyatakan keinginan yang terbaik bersama-sama dengan perkataan "setiap hari" di laman dalam. Jika rakan anda menerima Kad ini, mereka akan sangat terkejut dan gembira. Ia bukan sahaja Hadiah, tetapi juga karya seni bernilai mengumpul.Parameter produk


WPS-3DHB-0007(1).jpg
Nama produk: disesuaikan 3D laser potong kejutan menikmati Kad Birthday Box

Saiz: 5 x 7 inci atau penyesuai

Majlis: hari lahir

Selesai permukaan: percetakan;3D laser potong

Reka bentuk: boleh diterimaSyarikat kami


team 1.png

Winpsheng seperti keluarga yang hangat. Kami menentukan ' bersama semua orang, mencapai lebih banyak pasukan. Pasukan jualan, pasukan R&D, pasukan pengeluaran adalah aset yang paling kepada syarikat kami. Oleh kerana pasukan kami yang kukuh, kita boleh mempunyai pertumbuhan yang stabil dan pembangunan yang cepat.


Pasaran utama kami


市场3.jpg

Sistem jualan global, semua produk dieksport. Pasaran utama adalah Eropah, Amerika Syarikat, Jepun.

Hanya satu pembekal Cina dari No. 3 syarikat kad ucapan Jepun. Pengeluar jenama yang dibenarkan bagi perniagaan OEM untuk Eropah, pelanggan Amerika.


Soalan lazim


S1: Adakah ia hak untuk membuat nama jenama pelanggan sendiri?

J: Ya, selamat datang.


S2: Bolehkah anda melakukan reka bentuk untuk kami?

J: Ya, kami mempunyai pereka sendiri yang boleh membantu untuk membuat Reka bentuk.


S3: Apakah terma harga anda?

J: EXW, FOB, DDP.


S4: Apakah produk utama anda?

J: produk utama kami adalah semua jenis kad ucapan dengan atau tanpa elektronik, Peti Bunyi, beg kertas.


S5: berapa lama saya boleh mengharapkan untuk mendapatkan sampel?

A: biasanya, ia 4-7 hari.

Hot Tags: 3D laser yang disesuaikan potong kejutan menikmati kotak harijadi Kad, China, pengeluar, pembekal, kilang, borong, murah, diperibadikan, Bespoke, BSCI/FSC

Siasatan

You Might Also Like