Adat 3d Pop Up Krismas Pokok Dan Kad Ucapan Bas Hadiah

Ini adalah kad Krismas. Membuka kad adalah bas Krismas. Di dalam bas, Santa Claus membawa sekumpulan kanak-kanak comel untuk menyambut cuti. Ini adalah hadiah Krismas yang sempurna untuk kanak-kanak!
Berbual sekarang

Maklumat produk

Perihalan Produk


0020 (2).jpg

Perlindungan


0020 (6).JPG

Bahagian laser 3DParameter Produk


0020 (6).JPG
Nama Produk: Custom 3d Pop Up Christmas Tree Dan Hadiah Bas Ucapan Kad

Saiz:5 x 7 inci atau disesuaikan

Majlis:Mana-manaMajlis

Tamat permukaan:Percetakan;Potong laser 3D

Reka bentuk:Boleh diterimaSyarikat Kami


九宫格(1).jpg

Kilang kami mempunyai lebih daripada 6000 meter persegi bilik kerja,150 pekerja dan 7 jurutera. Kami mempunyai keupayaan yang kuat untuk membangunkan sampel, memberi anda inspirasi.


Lawatan Pelanggan


客户合影(1).jpg

Setiap tahun, kami mempunyai ramai pelanggan yang datang dari negara-negara yang berbeza untuk melawat syarikat kami. Dan kami menerima banyak pujian daripada pelanggan JP, Amerika Syarikat, Eropah dan Jerman kami.


Soalan lazim

S1:Adakah anda seorang manufactuer atau syarikat perdagangan?

A: Kami adalah pengeluar dengan kilang sendiri, yang terletak di Shenzhen, wilayah Guangdong.


S2:Bagaimana saya boleh mendapatkan sampel daripada anda?

A: Kami boleh menghantar sampel item yang ada (biasanya item daripada pesanan sebelumnya). Jika item tidak tersedia pada masa itu, anda perlu mengenakan bayaran untuk yuran persampelan dan yuran penghantaran. Sekiranya anda mempunyai pesanan besar-besaran, yang memenuhi dasar bayaran balik caj sampel kami, kami akan mengembalikan yuran sampel anda dengan pengeluaran pukal.


S3: Bagaimana pula dengan masa utama untuk pengeluaran besar-besaran?

A:Ia bergantung kepada kuantiti, biasanya ia adalah 30-35 hari.


S4:Adakah anda mempunyai paten?

A: Kad pop timbul laser Winpsheng 3d dengan muzik dan kad cahaya adalah item paten. Kami mempunyai semua reka bentuk hak cipta kami yang difailkan.


S5:Di manakah kad anda dibuat?

A: Shenzhen China.Kami mencipta kad kami di Shenzhen China dan menghasilkannya di kilang utama kami di Shenzhen. Kami berbangga kerana mempunyai tukang yang paling berpengalaman dan mahir untuk menghasilkan kad Pop up terbaik.

Hot Tags: adat 3d pop up pokok Krismas dan kad ucapan bas hadiah, China, pengeluar, pembekal, kilang, borong, murah, diperibadikan, dipesan, BSCI / FSC

Siasatan

You Might Also Like