3 Kad Tahniah Kereta Pop Pop Merah Baru Lahir

Ini adalah kad ucapan yang menyambut dan memberkati bayi yang baru lahir. Kandungan sampul kad ini kebanyakannya dicetak gambar burung, itik, damai dan perkataan "Selamat datang bayi kecil". Buka kad itu adalah 3 kereta api merah laser D, dengan tulisan "Baby" dan haiwan kecil bergema dengan reka bentuk penutup di kereta kereta kecil. Ia penuh dengan berkat dan kasih sayang untuk bayi kecil itu!
Berbual sekarang

Maklumat produk

Penerangan Produk


WPS-3DHO-0055.jpg

Tutup

Sampul kad dicetak dengan corak burung, damai, itik dan bintang yang comel, dan disertakan dengan teks&"Selamat datang bayi kecil GG"; menunjukkan keberkatan untuk kedatangan bayi kecil itu.


WPS-3DHO-0055(4).jpg

3 Bahagian laser D

Buka kad ini, akan ada 3 reka bentuk laser D untuk kanak-kanak-kereta api merah yang comel dan terang, membawa" baby" di dalam kereta dan burung, itik dan bintang bergema dengan corak penutup. Ia akan mengejutkan dan menggerakkan mereka yang menerima kad tersebut.Parameter Produk


WPS-3DHO-0055(1).jpg
Nama Produk: 3 D buat kad ucapan selamat bayi baru lahir

Saiz: 5 x 7 inci atau disesuaikan

Kejadian: Hari Lahir

Permukaan Selesai: Percetakan;3 Potong laser D

Reka bentuk: Boleh diterimaKawalan kualiti


2.jpg

Semasa proses pengeluaran, produk kami akan melalui lapisan kawalan kualiti, termasuk lima rangkaian utama pembelian bahan mentah, percetakan, sebelum dan sesudah pengeluaran, dan pembungkusan dan penghantaran. Setiap pautan akan mempunyai pegawai kawalan kualiti yang berpengalaman untuk memeriksa produk. Untuk memastikan bahawa kami dapat memberikan produk berkualiti terbaik kepada pelanggan.


Sijil


证书1.jpg

Kami telah lulus pensijilan FSC, BSCI, GSV dan ISO 9001 . Dalam sepuluh tahun kebelakangan ini, Winpsheng perintis perajin kertas dalam industri kertas dan menjadi pemain penting dalam pengeluar di China. Kami menjadi lebih profesional dan mencapai kemajuan besar. Kami akan menjadi lebih baik di masa hadapan.


Soalan Lazim


Q 1: Tidak apa-apa untuk membuat jenama&# 39 pelanggan sendiri?

J: Ya, selamat datang.


Q 2: Bolehkah anda membuat reka bentuk untuk kami?

J: Ya, kami mempunyai pereka sendiri yang boleh membantu membuat reka bentuk.


Q 3: Apakah syarat harga anda?

J: EXW, FOB, DDP.


Q 4: Berapa' jangka masa pembayaran anda?

J: 30% deposit di muka, 70% baki sebelum penghantaran.


Q 5: Bagaimana saya boleh mendapatkan sampel untuk memeriksa kualiti anda?

J: Anda boleh menghantar produk anda kepada kami' keperluan, maka kami membuat sampel yang disesuaikan dan menghantarnya kepada anda dengan jelas.

Hot Tags: 3 melancarkan kad ucapan selamat bayi baru lahir, China, pengeluar, pembekal, kilang, borong, murah, diperibadikan, dipesan lebih awal, BSCI / FSC

Siasatan

You Might Also Like