Kad Pop Up 3D Dengan Muzik

Kad Pop Up 3D Dengan Muzik

1. Kad pop timbul 3D dengan muzik
Berbual sekarang

Maklumat produk

Kad pop timbul 3D dengan muzik

Perpisahan selalu bukan masa yang baik. Akan ada terlalu banyak perkara yang anda ingin berikan kepadanya, tetapi peluang untuk berkomunikasi akan menjadi lebih sedikit untuk anda berdua. Kad ucapan adalah pilihan yang baik untuk memberitahu, kad bas ini mungkin kelihatan tidak begitu sejuk, tetapi ruang di dalamnya adalah tempat yang sempurna untuk memasukkan cip muzik, dan muzik akan mengingatkannya pada zaman dahulu.


3D Pop Up Card.jpg


Profil Comapny

company 4.jpg


Maket

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


Soalan Lazim

1. Berapa lama masa yang diperlukan untuk menerima pesanan saya?

Ia bergantung kepada kuantiti pesanan, kami sentiasa menasihati anda masa pengeluaran sebelum anda membuat pesanan. Jika anda mempunyai tarikh akhir yang mendesak dan kami akan melihat apa yang boleh kami lakukan.


2. Bagaimana dengan masa utama untuk pengeluaran besar-besaran?

Sejujurnya, ia bergantung kepada kuantiti dan musim yang anda buat pesanan, rekod terbaik yang kami buat ialah menyampaikan 10,000 kad ucapan dalam masa seminggu. Secara umumnya, kami mencadangkan supaya anda memulakan siasatan dua bulan sebelum tarikh anda ingin mendapatkan produk di negara anda.


3. Adakah anda akan menyimpan acuan saya untuk pesanan masa depan?

Ya. Sebaik sahaja kami membuat acuan anda, anda boleh menggunakannya seberapa banyak kali yang anda suka tanpa kos untuk pesanan masa hadapan. Selagi anda menyimpan reka bentuk yang sama tidak akan ada apa-apa yuran pencetakan baru.


Hot Tags: Kad pop 3d dengan muzik, China, pengeluar, pembekal, borong, murah

Siasatan

You Might Also Like