Kad Buatan Tangan Windsurfing Pop Laser Laser 3D

Sampul kad mempunyai latar belakang biru. Di tengah penutup terdapat corak layar kuning yang melayang di laut, dan teks "selancar angin" ditulis di sebelah corak. Ini adalah kad dengan tema luncur angin dan hadiah yang sempurna untuk selancar angin. Halaman dalam kad berdasarkan laut biru. Di tengah halaman dalaman adalah bahagian laser 3D yang indah. Anda akan melihat bahawa dalam lapisan ombak, seorang lelaki yang memakai pakaian merah mengawal selancar angin kuning Papan yang berlayar di laut kelihatan sangat realistik dan menarik.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Penerangan Produk


1.jpg

Tutup

Sampul kad mempunyai latar belakang biru. Di tengah penutup terdapat corak layar kuning yang melayang di laut, dan teks" windsurfing" ditulis di sebelah corak. Ini adalah kad dengan tema luncur angin dan hadiah yang sempurna untuk selancar angin.


2.jpg

Bahagian laser 3D

Halaman dalam kad berdasarkan laut biru. Di tengah halaman dalaman adalah bahagian laser 3D yang indah. Anda akan melihat bahawa dalam lapisan ombak, seorang lelaki yang memakai pakaian merah mengawal selancar angin kuning Papan yang berlayar di laut kelihatan sangat realistik dan menarik.Parameter Produk


1(1).jpg
Nama Produk: Kad luncur angin luncur laser 3D kad buatan tangan

Saiz: 5 x 7 inci atau disesuaikan

Kejadian: Sukan

Permukaan Selesai: Percetakan;Potong laser 3D

Reka bentuk: Boleh diterimaKelebihan Kami


04.jpg

Menyediakan produk berkualiti, memuaskan pelanggan' keperluan, penghantaran tepat waktu dan perkhidmatan purna jual yang lebih baik adalah jiwa kami. Kami menguruskan dengan ketat dari bahan mentah hingga setiap prosedur pengeluaran.


Sijil


07.jpg

Sejak penubuhannya, syarikat telah lulus pensijilan profesional ISO9001, BSCI, GSV, FSC, pembekal dan profesional lain, yang merupakan bukti kekuatan, kualiti dan tahap syarikat&# 39. Kami masih berusaha untuk melakukan yang lebih baik.


Soalan Lazim


S1: Adakah anda pengeluar atau syarikat perdagangan?

A: Kami adalah pengeluar dengan kilang sendiri, yang terletak di Shenzhen, wilayah Guangdong.


S2: Berapa lama kita dapat mendapat respons e-mel dari pasukan anda?

J: Dalam masa 30 minit.


S3: Apakah syarat harga anda?

J: EXW, FOB, DDP.


S4: Apakah senarai sijil yang anda miliki?

J: FSC, BSCI, ISO.


S5: Berapa lama saya boleh mendapatkan sampel?

J: Biasanya, ia adalah 4-7 hari'

Hot Tags: Kad buatan tangan luncur angin 3d laser buatan tangan, China, pengeluar, pembekal, kilang, borong, murah, diperibadikan, dipesan lebih dahulu, BSCI / FSC

Siasatan

You Might Also Like