Kad Buatan Tangan Bermain Ski 3D Laser Cut

Sampul kad mempunyai latar belakang biru. Di tengah penutup terdapat corak putih bulat dengan sepasang ski merah dan tiang. Teks "ski" ditulis di sebelah corak. Halaman dalam kad diletakkan di atas padang salji. Di tengah halaman dalam terdapat bahagian laser 3D. Seorang lelaki yang memakai pakaian ski profesional memijak sepasang ski biru dan meluncur di atas salji dengan sepasang tiang ski di tangannya. Dia kelihatan sejuk, seolah-olah terbang.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Penerangan Produk


1.jpg

Tutup

Sampul kad mempunyai latar belakang biru. Di tengah penutup terdapat corak putih bulat dengan sepasang ski merah dan tiang. Teks" ski" ditulis di sebelah corak. Ini adalah kad ucapan bertema ski yang sesuai untuk rakan atau orang tersayang yang suka bermain ski.


2.JPG

Bahagian laser 3D

Halaman dalam kad diatur di atas padang salji. Di tengah halaman dalam terdapat bahagian laser 3D. Seorang lelaki yang memakai pakaian ski profesional memijak sepasang ski biru dan meluncur di atas salji dengan sepasang tiang ski di tangannya. Dia kelihatan sejuk, seolah-olah terbang. Perincian kad ini sangat realistik. Orang yang menerima kad ini akan terkejut. Ia dapat dikumpulkan sebagai karya seni.Parameter Produk


2.4.JPG
Nama Produk: Kad laser buatan tangan ski 3D timbul

Saiz: 5 x 7 inci atau disesuaikan

Kejadian: Sukan

Permukaan Selesai: Percetakan;Potong laser 3D

Reka bentuk: Boleh diterimaKelebihan Kami


04.jpg

Menyediakan produk berkualiti, memuaskan pelanggan' keperluan, penghantaran tepat waktu dan perkhidmatan purna jual yang lebih baik adalah jiwa kami. Kami menguruskan dengan ketat dari bahan mentah hingga setiap prosedur pengeluaran.


Sijil


07.jpg

Sejak penubuhannya, syarikat telah lulus pensijilan profesional ISO9001, BSCI, GSV, FSC, pembekal dan profesional lain, yang merupakan bukti kekuatan, kualiti dan tahap syarikat&# 39. Kami masih berusaha untuk melakukan yang lebih baik.


Soalan Lazim


S1: Adakah anda pengeluar atau syarikat perdagangan?

A: Kami adalah pengeluar dengan kilang sendiri, yang terletak di Shenzhen, wilayah Guangdong.


S2: Berapa lama kita dapat mendapat respons e-mel dari pasukan anda?

J: Dalam masa 30 minit.


S3: Apakah syarat harga anda?

J: EXW, FOB, DDP.


S4: Apakah senarai sijil yang anda miliki?

J: FSC, BSCI, ISO.


S5: Berapa lama saya boleh mendapatkan sampel?

J: Biasanya, ia adalah 4-7 hari'

Hot Tags: Kad buatan tangan laser laser ski timbul, China, pengeluar, pembekal, kilang, borong, murah, diperibadikan, dipesan lebih dahulu, BSCI / FSC

Siasatan

You Might Also Like