Kad Buatan Tangan 3D Laser Cut Rowing Pop Up

Sampul kad mempunyai latar belakang biru. Di tengah penutup terdapat corak bulat dengan latar belakang putih. Dalam corak bulat terdapat perahu dayung merah dan putih dengan tiga dayung hitam. Terdapat juga teks "mendayung" di sebelah corak. Ini adalah kad dengan tema kapal mendayung, ia adalah hadiah yang sempurna untuk pencinta mendayung. Halaman dalam kad mempunyai latar belakang biru yang sama dengan penutup, dan corak gelombang putih dicetak di atasnya. Di tengah halaman dalam adalah bahagian laser 3D yang menakjubkan. Di atas kapal mendayung hitam, terdapat tiga lelaki dengan kostum profesional yang mendayung kemas di gelongsor. Sekiranya anda melihat kad ini dengan mata anda sendiri, anda akan jatuh cinta dengan reka bentuk dan perinciannya. Ia bukan sahaja hadiah, tetapi juga karya seni yang patut dikumpulkan!
Berbual sekarang

Maklumat produk

Penerangan Produk


1.jpg

Tutup

Sampul kad mempunyai latar belakang biru. Di tengah penutup terdapat corak bulat dengan latar belakang putih. Dalam corak bulat terdapat perahu dayung merah dan putih dengan tiga dayung hitam. Terdapat juga teks" mendayung" di sebelah corak. Ini adalah kad dengan tema kapal mendayung, ia adalah hadiah terbaik untuk pencinta mendayung.


2.jpg

Bahagian laser 3D

Halaman dalam kad mempunyai latar belakang biru yang sama dengan penutup, dan corak gelombang putih dicetak di atasnya. Di tengah halaman dalam adalah bahagian laser 3D yang menakjubkan. Di atas kapal mendayung hitam, terdapat tiga lelaki dengan kostum profesional yang mendayung kemas di gelongsor. Sekiranya anda melihat kad ini dengan mata anda sendiri, anda akan jatuh cinta dengan reka bentuk dan perinciannya. Ia bukan sahaja hadiah, tetapi juga karya seni yang patut dikumpulkan!Parameter Produk


3.jpg
Nama Produk: Kad laser potong mendayung laser timbul

Saiz: 5 x 7 inci atau disesuaikan

Kejadian: Sukan

Permukaan Selesai: Percetakan;Potong laser 3D

Reka bentuk: Boleh diterimaKawalan kualiti


2.jpg

Semasa proses pengeluaran, produk kami akan melalui lapisan kawalan kualiti, termasuk lima kaitan utama pembelian bahan mentah, percetakan, sebelum dan sesudah pengeluaran, dan pembungkusan dan penghantaran. Setiap pautan akan mempunyai pegawai kawalan kualiti yang berpengalaman untuk memeriksa produk. Untuk memastikan bahawa kami dapat memberikan produk berkualiti terbaik kepada pelanggan.


Pasar Utama Kami


市场3.jpg

Sistem penjualan global, semua produk dieksport. Pasaran utama adalah Eropah, Amerika Syarikat, Jepun.

Hanya seorang pembekal China syarikat kad ucapan No.3 Jepun. Pengilang jenama perniagaan OEM yang sah untuk pelanggan Eropah dan Amerika.


Soalan Lazim


S1: Tidak apa-apa untuk membuat jenama&# 39 pelanggan sendiri?

J: Ya, selamat datang.


S2: Berapa lama kita dapat mendapat respons e-mel dari pasukan anda?

J: Dalam masa 30 minit.


S3: Apakah syarat harga anda?

J: EXW, FOB, DDP.


S4: Berapa MOQ&untuk pengeluaran anda?

A: MOQ utama kami adalah 500pcs, kuantiti kecil juga boleh diterima.


S5: Berapa lama saya boleh mendapatkan sampel?

J: Biasanya, ia adalah 4-7 hari'

Hot Tags: Kad buatan tangan laser tatakan laser timbul, China, pengeluar, pembekal, kilang, borong, murah, diperibadikan, dipesan lebih dahulu, BSCI / FSC

Siasatan

You Might Also Like