Kad Buatan Tangan 3D Laser Cut Neuschwanstein Pop Up

Sampul kad mempunyai latar belakang biru tua, dan corak yang indah dicetak pada penutup. Di hutan hijau terdapat istana putih dengan sekumpulan burung terbang. Teks "Schloss Neuschwanstein" ditulis di atas sampul. Halaman dalam kad bergema dengan reka bentuk sampul. Halaman dalam mempunyai latar belakang biru langit. Terdapat beberapa burung terbang di bahagian atas halaman dalam, dan pokok-pokok merah, kuning dan hijau yang dicetak saling bersilang di bahagian bawah. Seluruh halaman dalam sangat cantik dan kelihatan seperti lukisan minyak. Di tengah halaman dalam adalah Kastil Neuschwanstein kuning laser 3D, dihiasi dengan warna merah dan biru dalam beberapa butiran, kelihatan sangat realistik.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Penerangan Produk


WPS-3DHO-0049.jpg

Tutup

Sampul kad mempunyai latar belakang biru tua, dan corak yang indah dicetak pada penutup. Di hutan hijau terdapat istana putih dengan sekumpulan burung terbang. Teks" Schloss Neuschwanstein" ditulis di atas sampul. Istana unik ini adalah bangunan perwakilan Jerman, jadi kad ucapan ini adalah hadiah yang sempurna untuk rakan, saudara dan rakan sekerja yang berminat dengan budaya Jerman dan juga budaya negara lain.


WPS-3DHO-0049(2).jpg

Bahagian laser 3D

Halaman bahagian dalam kad bergema dengan reka bentuk penutup. Halaman dalam mempunyai latar belakang biru langit. Terdapat beberapa burung terbang di bahagian atas halaman dalam, dan pokok-pokok merah, kuning dan hijau yang dicetak saling bersilang di bahagian bawah. Seluruh halaman dalam sangat cantik dan kelihatan seperti lukisan minyak. Di tengah halaman dalam adalah Kastil Neuschwanstein kuning laser 3D, dihiasi dengan warna merah dan biru dalam beberapa butiran, kelihatan sangat realistik. Ia bukan sahaja kad, tetapi juga karya seni peringatan!



Parameter Produk


WPS-3DHO-0049(1).jpg




Nama Produk: Kad laser buatan tangan Neuschwanstein yang dipotong 3D

Saiz: 5 x 7 inci atau disesuaikan

Kejadian: Setiap kesempatan

Permukaan Selesai: Percetakan;Potong laser 3D

Reka bentuk: Boleh diterima



Kawalan kualiti


2.jpg

Semasa proses pengeluaran, produk kami akan melalui lapisan kawalan kualiti, termasuk lima kaitan utama pembelian bahan mentah, percetakan, sebelum dan sesudah pengeluaran, dan pembungkusan dan penghantaran. Setiap pautan akan mempunyai pegawai kawalan kualiti yang berpengalaman untuk memeriksa produk. Untuk memastikan bahawa kami dapat memberikan produk berkualiti terbaik kepada pelanggan.


Sijil


07.jpg

Kami telah lulus pensijilan FSC, BSCI, GSV dan ISO9001. Dalam sepuluh tahun kebelakangan ini, Winpsheng perintis pembuatan kertas dalam industri kertas dan menjadi pemain penting dalam pengeluar di China. Kami menjadi lebih profesional dan mencapai kemajuan besar. Kami akan menjadi lebih baik di masa hadapan.


Soalan Lazim


S1: Tidak apa-apa untuk membuat jenama&# 39 pelanggan sendiri?

J: Ya, selamat datang.


S2: Berapa lama kita dapat mendapat respons e-mel dari pasukan anda?

J: Dalam masa 30 minit.


S3: Apakah syarat harga anda?

J: EXW, FOB, DDP.


S4: Berapa MOQ&untuk pengeluaran anda?

A: MOQ utama kami adalah 500pcs, kuantiti kecil juga boleh diterima.


S5: Berapa lama saya boleh mendapatkan sampel?

J: Biasanya, ia adalah 4-7 hari'

Hot Tags: Pemotongan laser 3d kad buatan tangan neuschwanstein timbul, China, pengeluar, pembekal, kilang, borong, murah, diperibadikan, dipesan lebih dahulu, BSCI / FSC

Siasatan

You Might Also Like