Kad Buatan Tangan Catur Potong 3D 3D

Sampul kad mempunyai latar belakang kuning air. Di tengah penutup, terdapat corak papan catur merah dan putih bulat. Terdapat juga bidak putih di papan catur. Teks "Catur" juga ditulis di sebelah corak, yang menunjukkan tema kad ini kepada kita. Ia adalah hadiah yang sempurna untuk pencinta catur! Halaman bahagian dalam kad adalah corak papan warna merah dan kuning air, dan di bahagian tengah halaman terdapat bidak putih dan dua bidak hitam dalam laser 3D, yang kelihatan sangat realistik. Apabila anda membuka kad, anda akan terkejut dengan reka bentuk dan perinciannya yang sempurna. Ia bukan hanya hadiah, tetapi juga karya seni yang patut dikumpulkan!
Berbual sekarang

Maklumat produk

Penerangan Produk


1.jpg

Tutup

Sampul kad mempunyai latar belakang kuning air. Di tengah penutup, terdapat corak papan catur merah dan putih bulat. Terdapat juga bidak putih di papan catur. Teks" Catur" juga ditulis di sebelah corak, menunjukkan tema kad ini kepada kita. Ia adalah hadiah yang sempurna untuk pencinta catur!


3.jpg

Bahagian laser 3D

Halaman bahagian dalam kad adalah corak papan warna merah dan kuning air, dan di bahagian tengah halaman terdapat bidak putih dan dua bidak hitam dalam laser 3D, yang kelihatan sangat realistik. Apabila anda membuka kad, anda akan terkejut dengan reka bentuk dan perinciannya yang sempurna. Ia bukan hanya hadiah, tetapi juga karya seni yang patut dikumpulkan!Parameter Produk


1(1).jpg
Nama Produk: Kad catur potong laser 3D timbul kad buatan tangan

Saiz: 5 x 7 inci atau disesuaikan

Kejadian: Pencinta catur

Permukaan Selesai: Percetakan;Potong laser 3D

Reka bentuk: Boleh diterimaSyarikat kita


team 1.png

Syarikat kami adalah kilang kraftangan kertas dengan pengalaman lebih dari sepuluh tahun. Menyediakan produk berkualiti, memuaskan kehendak pelanggan, penghantaran tepat waktu dan perkhidmatan purna jual yang lebih baik adalah jiwa kami, kami menguruskan dengan ketat dari bahan mentah hingga setiap prosedur pengeluaran.


Pasar Utama Kami


市场3.jpg

Pasaran kami di seluruh dunia. Dan kami telah lulus sijil FSC, BSCI, ISO, GSV. Kami bekerjasama dengan KFC, love pop, Nici dll. Kami tumbuh dengan pelanggan kami. Kerana pelanggan kami, kami dapat memperoleh pertumbuhan yang besar.


Soalan Lazim


S1: Tidak apa-apa untuk membuat jenama&# 39 pelanggan sendiri?

J: Ya, selamat datang.


S2: Bolehkah anda membuat reka bentuk untuk kami?

J: Ya, kami mempunyai pereka sendiri yang boleh membantu membuat reka bentuk.


S3: Apakah syarat harga anda?

J: EXW, FOB, DDP.


S4: Apakah produk utama anda?

J: Produk utama kami adalah semua jenis kad ucapan dengan atau tanpa elektronik, kotak suara, beg kertas.


S5: Berapa lama saya boleh mendapatkan sampel?

J: Biasanya, ia adalah 4-7 hari'

Hot Tags: Kad cetakan potong laser 3d buatan tangan, China, pengeluar, pembekal, kilang, borong, murah, diperibadikan, dipesan lebih dahulu, BSCI / FSC

Siasatan

You Might Also Like