Kad Buatan Tangan 3D Laser Cut Burj Al Arab Pop Up

Sampul kad dicetak dengan keindahan Dubai yang unik. Langit biru, awan putih, cahaya matahari, pohon kelapa merupakan pemandangan yang indah. Di lanskap yang indah ini, terdapat dua bangunan khas Dubai - Burj Al Arab Hotel dan Burj Khalifa. Halaman dalaman kad ini terutama dicetak dengan corak pantai yang indah. Di sudut pantai, terdapat bintang laut, kerang, kerusi pantai dan khemah kecil yang comel. Di tengah halaman dalam adalah laser 3D Burj Al Arab, yang terdiri dari dua corak laser datar putih dan biru yang dipasang bersama untuk membentuk struktur 3D. Ia kelihatan sangat realistik, jadi orang yang melihatnya tidak sabar untuk mengalami keindahan seperti itu!
Berbual sekarang

Maklumat produk

Penerangan Produk


1.jpg

Tutup

Sampul kad dicetak dengan keindahan Dubai yang unik. Langit biru, awan putih, cahaya matahari, pohon kelapa merupakan pemandangan yang indah. Dalam pemandangan yang indah ini, terdapat dua bangunan khas Dubai - Burj Al Arab dan Burj Khalifa, yang menunjukkan bahawa kad ucapan ini berkaitan dengan Dubai. Ia sesuai untuk mereka yang gemarkan seni bina Dubai, atau semasa anda melancong di Dubai, ini adalah hadiah yang baik untuk orang yang anda sayangi dan rakan anda.


6.jpg

Bahagian laser 3D

Halaman dalaman kad dicetak terutamanya dengan corak pantai yang indah. Di sudut pantai, terdapat bintang laut, kerang, kerusi pantai dan khemah kecil yang comel. Di tengah halaman dalam adalah laser 3D Burj Al Arab, yang terdiri dari dua corak laser datar putih dan biru yang dipasang bersama untuk membentuk struktur 3D. Ia kelihatan sangat realistik, jadi orang yang melihatnya tidak sabar untuk mengalami keindahan itu!Parameter Produk


1(1).jpg
Nama Produk: Pemotongan laser 3D kad buatan tangan Burj Al Arab

Saiz: 150 * 150mm atau disesuaikan

Kejadian: Perjalanan

Permukaan Selesai: Percetakan;Potong laser 3D

Reka bentuk: Boleh diterimaKelebihan Kami


04.jpg

Kami dapat menghantar sampel kepada anda dalam masa 7 hari, masa pengeluaran bergantung pada pengkhususan produk. Lebih dari 10 tahun pengalaman dalam pembuatan kraf kertas dan barang hadiah elektronik, pelanggan kami ada di seluruh dunia, seperti Amerika Syarikat, Eropah, Jepun, dll. hubungan perniagaan dengan kami akan dirahsiakan kepada mana-mana pihak ketiga.


Sijil


07.jpg

Sejak penubuhannya, syarikat telah lulus pensijilan profesional ISO9001, BSCI, GSV, FSC, pembekal dan profesional lain, yang merupakan bukti kekuatan, kualiti dan tahap syarikat&# 39. Kami masih berusaha untuk melakukan yang lebih baik.


Soalan Lazim


S1: Adakah anda pengeluar atau syarikat perdagangan?

A: Kami adalah pengeluar dengan kilang sendiri, yang terletak di Shenzhen, wilayah Guangdong.


S2: Berapa lama kita dapat mendapat respons e-mel dari pasukan anda?

J: Dalam masa 30 minit.


S3: Apakah syarat harga anda?

J: EXW, FOB, DDP.


S4: Apakah senarai sijil yang anda miliki?

J: FSC, BSCI, ISO.


S5: Berapa lama saya boleh mendapatkan sampel?

J: Biasanya, ia adalah 4-7 hari'

Hot Tags: Pemotongan laser 3d burj al arab timbul kad buatan tangan, China, pengeluar, pembekal, kilang, borong, murah, diperibadikan, dipesan lebih dahulu, BSCI / FSC

Siasatan

You Might Also Like