2020 Hot Setem Kerajang Lepuh Tinggalkan Kad Ucapan Terima Kasih

Ini adalah kad terima kasih. Penutup kad adalah daun perak panas, yang kelihatan sangat tersendiri. Buka kad untuk menulis perkataan yang anda ingin ungkapkan pada halaman dalam kad.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Perihalan Produk


1.jpg

Perlindungan


1(6).jpg

Bahagian laser 3D

Parameter Produk


1(5).jpg
Nama Produk:2020 Hot Stamp Sliver Foil Tinggalkan Kad Ucapan Terima Kasih

Saiz:5 x 7 inci atau disesuaikan

Majlis:Mana-manaKesempatan

Tamat permukaan:Percetakan;Gelangsar Panas

Reka bentuk:Boleh diterimaKelebihan Kami


04.jpg

Menyediakan produk yang berkualiti, memenuhi keperluan pelanggan, penghantaran tepat pada masanya dan perkhidmatan selepas jualan yang lebih baik adalah jiwa kami. Kami menguruskan dengan ketat dari bahan mentah kepada setiap prosedur pengeluaran.


Pameran


05.jpg

Setiap tahun, kami menghadiri pameran di Paper world Jerman, NSS USA dan Jepun. Kami juga membuat lawatan pelanggan dua kali setahun. Kad ucapan kami sangat popular di pasaran tersebut.


Soalan lazim


S1:Adakah anda seorang manufactuer atau syarikat perdagangan?
A: Kami adalah pengeluar dengan kilang sendiri, yang terletak di Shenzhen, wilayah Guangdong.

 

S2:Bagaimana saya boleh mendapatkan sampel daripada anda?

A: Kami boleh menghantar sampel item yang ada (biasanya item daripada pesanan sebelumnya). Jika item tidak tersedia pada masa itu, anda perlu mengenakan bayaran untuk yuran persampelan dan yuran penghantaran. Sekiranya anda mempunyai pesanan besar-besaran, yang memenuhi dasar bayaran balik caj sampel kami, kami akan mengembalikan yuran sampel anda dengan pengeluaran pukal.

 

S3: Bagaimana pula dengan masa utama untuk pengeluaran besar-besaran?

A:Ia bergantung kepada kuantiti, biasanya ia adalah 30-35 hari.

 

S4:Adakah anda mempunyai paten?

A: Kad pop timbul laser Winpsheng 3d dengan muzik dan kad cahaya adalah item paten. Kami mempunyai semua reka bentuk hak cipta kami yang difailkan.

 

S5:Di manakah kad anda dibuat?

A: Shenzhen China.Kami mencipta kad kami di Shenzhen China dan menghasilkannya di kilang utama kami di Shenzhen. Kami berbangga kerana mempunyai tukang yang paling berpengalaman dan mahir untuk menghasilkan kad Pop up terbaik.


Hot Tags: Daun kerajang setem panas 2020 terima kasih kad ucapan, China, pengeluar, pembekal, kilang, borong, murah, diperibadikan, dipesan, dipesan, BSCI / FSC

Siasatan

You Might Also Like