Hantar kad kepada Datuk / 2D Laser potong Reka bentuk kad

1. kad ucapan untuk Datuk 2. kaya-berpengalaman Reka bentuk pasukan 3. cemerlang percetakan dengan kawalan proses yang baik;
Berbual sekarang

Maklumat produk

Hantar A Kad untuk Datuk / 2D Laser potong Kad Reka bentuk

handmade card.jpg

IMG_0630.JPG


Tips

Jika anda mahu untuk meraikan Ulang tahun bagi Datuk anda, anda tidak perlu menghantar dia Hadiah yang terlalu banyak. Mungkin mereka hanya menunggu untuk anak dan cucu yang menemani. Anda boleh datang ke rumahnya dan mempunyai tempat duduk bersamanya atau menulis beberapa kata-kata ucapan pada kad, yang akan membuat dia gembira.


packing and shipping.jpg


Profil Syarikat

company 4.jpg


Pemikiran inovatif: pasukan reka bentuk profesional muda dan bersemangat, adalah jaminan terbaik kreativiti, tanpa had indah ".

Pada masa ini, syarikat kami adalah pengeluar ditetapkan kerjasama Syarikat banyak terkenal dalam dan luar negara, syarikat-syarikat yang lebih daripada 3000 dalam Perkhidmatan. Akan ada produk-produk yang lebih baru yang dilancarkan pada masa akan datang untuk memenuhi keperluan pelanggan.


Sijil-sijil

certificates.jpg


Pasaran

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


SOALAN-SOALAN LAZIM

1. Apakah saiz kad?

Kita lakukan produk tersuai, apa-apa saiz yang kita boleh membuat mengikut keperluan anda. Jadi saiz produk ditentukan oleh anda, kerana anda mungkin tahu, saiz yang berbeza mempunyai harga yang berbeza, sila Sila beritahu saya tahu, Apakah saiz yang akan keperluan anda? Jika anda tidak tahu produk saiz, kami boleh mencadangkan saiz untuk anda juga.


2. jika produk mempunyai beberapa masalah kualiti, bagaimana anda akan berurusan dengannya?

Setiap langkah pengeluaran dan produk siap akan diperiksa oleh QC Jabatan sebelum penghantaran. Jika disebabkan masalah kualiti produk kami, kami akan menyediakan khidmat penggantian.


3. Bagaimana pula dengan perkhidmatan selepas jualan?

· Bagi perniagaan pertama, jejak perintah itu perlu, anda akan tahu jika kualiti kami memenuhi permintaan anda

· Kami akan semak dan membungkus barangan tersebut dengan teliti sebelum penghantaran


4. Apakah matlamat kita?

Matlamat kami adalah untuk membina rantaian industri yang sempurna ini dan memberikan anda kualiti yang terbaik dan perkhidmatan. Anda tawarkan U.S. peluang, kami memberi ganjaran anda dengan persembahan harga tinggi.


Hot Tags: Hantar kad kepada Datuk / 2d laser potong Reka bentuk kad, China, pengilang, pembekal, pemborong, murah

Siasatan

You Might Also Like