Laser baru potong Kad buatan tangan untuk pelajar

Baru Laser potong buatan tangan Kad untuk pelajar Tips pembuatan Kad adalah kraf tangan membuat kad ucapan. Ramai orang dengan kepentingan dalam kraf bersekutu seperti membatalkan tempahan dan kimpalan telah mula menggunakan kemahiran mereka untuk mula membuat kad buatan tangan. Ini telah menyumbang kepada Kad membuat menjadi sebuah...
Berbual sekarang

Maklumat produk

Laser baru potong Kad buatan tangan untuk pelajar

handmade card.jpg

IMG_0647.JPG


Tips

Pembuatan Kad adalah kraf tangan membuat kad ucapan. Ramai orang dengan kepentingan dalam kraf bersekutu seperti membatalkan tempahan dan kimpalan telah mula menggunakan kemahiran mereka untuk mula membuat kad buatan tangan. Ini telah menyumbang kepada Kad yang membuat menjadi satu hobi yang popular. 

Terdapat banyak variasi yang berbeza kad buatan tangan termasuk decoupage, lebih dikenali sebagai 3D, di mana Reka bentuk yang dicetak beberapa kali, maka pelbagai bidang Reka bentuk akan dipotong dan berlapis di atas satu sama lain menggunakan buih melekit yang bermuka kuasa dua untuk me-mount lapisan bersama-sama untuk mencipta 3D kesan membuat kad ucapan yang sangat menarik.


packing and shipping.jpgProfil Syarikat

company profile3.jpg


Shenzhen Winpsheng kraf Syarikat Berhad ditubuhkan pada tahun 2008 dan terletak di Shenzhen, Near to Hong Kong. Pada masa ini, kami mempunyai 150 kakitangan untuk menyediakan satu siri produk.

Kita mempunyai sistem, sekurang-kurangnya tiga kali diperiksa oleh QC Jabatan semasa proses keseluruhan produk (kuat bahan pemeriksaan, jisim productions menghasilkan, sebelum penghantaran) semakan kualiti yang ketat.


Sijil-sijil

Certificates 3.jpg


Pasaran

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


SOALAN-SOALAN LAZIM

1. Siapakah yang kita? Apakah produk-produk utama kami?
Kami adalah pengilang adat dan pembekal yang boleh dipercayai percetakan dan pembungkusan dengan pengalaman selama 14 tahun.
Produk mel kami adalah kad ucapan kertas, Corrugated Peti, beg kertas, Label & pelekat, Kad telah, kotak Hadiah, risalah dan lain-lain. Produk-produk adat adalah multitudinous.


2. Apakah saiz kad?
Produk-produk khusus yang kita lakukan, kita boleh menyesuaikan mana-mana saiz mengikut keperluan anda.

Sebut harga kami adalah berdasarkan saiz, bahan, dan sebagainya.

Kami bersedia untuk membantu anda dalam merekabentuk produk kertas sendiri.

Kita lakukan produk tersuai, apa-apa saiz yang kita boleh membuat mengikut keperluan anda. Jadi saiz produk ditentukan oleh anda, kerana anda mungkin tahu, saiz yang berbeza mempunyai harga berbeza, sila Sila beritahu saya


3. boleh awak beri saya harga diskaun?

Kita terutamanya borong Perkhidmatan, dasar kami adalah bahawa kuantiti besar, harga murah, jadi kami akan memberikan sebut harga anda harga yang terbaik berdasarkan kuantiti pesanan anda. Ia adalah sangat normal bagi pelanggan untuk memberi kita sedikit pesanan apabila pertama kerjasama, jika kita dapat tahu anda akan bekerjasama lagi, kami juga boleh memberikan harga yang berpatutan.


4. Apakah garis panduan seni?

Format fail diterima ilustrator: .ai / .eps / .pdf

Format fail Photoshop-diterima: .psd / .eps / .bmp

Format fail diterima CorelDraw: .cdrHot Tags: laser baru potong Kad buatan tangan untuk pelajar, China, pengilang, pembekal, pemborong, murah

Siasatan

You Might Also Like