Baru Reka bentuk perkahwinan jemputan Kad Laser potong

1. mengadap & penghantaran cepat di syarikat kami 2. pesanan OEM & ODM adalah juga dialu-alukan. 3. BSCI & akreditasi ISO & FSC & GSV.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Baru Reka bentuk perkahwinan jemputan Kad Laser potong

handmade card.jpg


IMG_2285.JPG


Tips

Kad tempat duduk jemputan perkahwinan

Selepas para tetamu menerima jawapan, anda perlu mula membuat susunan tempat duduk. Mengikut adat istiadat, Jadual terletak di meja utama yang disediakan kepada saudara mara terdekat dan tetamu yang dihormati. Kad kerusi Jangan mel kepada tetamu, tetapi meletakkan kad nama bercetak atas meja, di pintu masuk Dewan Jamuan hendaklah menunjukkan Peta senarai dan tempat duduk.


packing and shipping.jpg


Profil Syarikat

company profile 5.jpg

Syarikat menyediakan pasukan pengurusan yang profesional dan proses pengurusan standard, untuk menyediakan pelanggan dengan seluruh proses pengurusan projek, memastikan maksimum merealisasikan keperluan pelanggan.


Sijil-sijil

Certificates 2.jpg


Pasaran

world market.jpg

part of customers.jpg


SOALAN-SOALAN LAZIM

1. Siapakah yang kita? Apakah produk-produk utama kami?
Kami adalah pengilang adat dan pembekal yang boleh dipercayai percetakan dan pembungkusan dengan pengalaman selama 14 tahun.
Produk mel kami adalah kad ucapan kertas, Corrugated Peti, beg kertas, Label & pelekat, Kad telah, kotak Hadiah, risalah dan lain-lain. Produk-produk adat adalah multitudinous.


2.Produk sama, kenapa harga anda adalah lebih tinggi daripada pembekal lain dalam pasaran ini?

Produk yang berbeza mempunyai harga yang berbeza, walaupun produk sama yang menggunakan kertas yang berbeza dan hasil kerja akan mempunyai harga yang berbeza, seperti pembekal, kami berjanji untuk memberikan perkhidmatan sebelum jualan dan khidmat selepas jualan yang terbaik untuk pelanggan!


3. Berapa lama saya boleh Dapatkan sampel?

Setelah menerima pertuduhan sampel itu dan semua bahan & Reka bentuk yang disahkan, masa sampel adalah 5-7 hari dan penghantaran Express biasanya memerlukan kira-kira 3-5 hari. Beberapa contoh dengan struktur kompleks akan memerlukan lebih banyak masa.


4. anda boleh OEM perintah?

Ya, pasti. Kebanyakan produk kami dibuat mengikut rekabentuk pelanggan. Sila hantar kami AI atau seni Reka bentuk PDF, makmal Komouter atau MP3 format fail bunyi. Pereka dan jurutera-jurutera elektronik kami boleh membantu untuk bersenam produk akhir.


Hot Tags: baru Reka bentuk perkahwinan jemputan Kad laser potong, China, pengilang, pembekal, pemborong, murah

Siasatan

You Might Also Like