Kad Jemputan Perkahwinan Mewah

1. Kad jemputan perkahwinan mewah 2. Reka bentuk yang cepat dan menghasilkan 3. kilang kad undangan pernikahan China
Berbual sekarang

Maklumat produk

Kad jemputan perkahwinan mewah

Kadang-kadang majlis perkahwinan haruslah besar, dari pakaian ke hiasan, dari tempat ke makanan, mereka semua boleh menjadi sangat megah. Tetapi ada langkah pertama juga perlu berhati-hati. Itulah kad jemputan yang akan anda hantar, kad jemputan mewah peribadi akan menjadi permulaan perjamuan perkahwinan yang indah.


Handmade Greeting Card.jpg


packing and shipping.jpg


Profil Syarikat

company 4.jpg


Pasaran

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


Soalan Lazim

1. Bagaimanakah syarikat anda mengawal kualiti?

Kualiti bergantung pada harga, kami mempunyai ribuan produk, kami tidak boleh berjanji bahawa semua produk mempunyai kualiti yang sama, kerana kami perlu memenuhi keperluan pelanggan yang berbeza, sesetengah pelanggan memerlukan kualiti yang tinggi, sesetengah pelanggan memerlukan harga yang rendah mengikut keperluan anda!


2. Bagaimana untuk mendapatkan sampel?

Pada dasarnya, yuran sampel dan fret perlu dikenakan oleh pihak anda, mereka akan dikembalikan setelah meletakkan pesanan besar. Kemudian Muzik dan reka bentuk penampilan luar hendaklah dihantar kepada kami. Kami akan membuat sampel untuk anda.


3. Bagaimana pula dengan masa penghantaran?

Produk dan kuantiti yang berbeza memerlukan prosedur yang berbeza dan pemasaan yang berbeza. Kami boleh berjanji untuk mencuba sebaik mungkin untuk menyelesaikan pesanan anda dalam masa yang singkat. Biasanya ia kos kira-kira 15 hingga 45 hari untuk menyelesaikan pengeluaran. Untuk maklumat lanjut, sila hubungi kami secara langsung.Hot Tags: kad jemputan perkahwinan mewah, China, pengeluar, pembekal, borong, murah

Siasatan

You Might Also Like