Laser Cut Valentines Day Card / Kad Menara Eiffel Pattern Card

Laser Cut Valentines Day Card / Kad Menara Eiffel Pattern Card

Kami adalah ketat dengan kualiti, kami mempunyai jabatan kualiti sendiri untuk memeriksa produk selama 3 kali. Dan mengelakkan produk tidak mematuhi.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Kad Hari Valentine Valentines dipotong / Kad Menara Eiffel Corak Pop UpKartun Pop Up Card Valentines Paris Mudah

Kisah Kad

Kad Hari Valentine Valentines '/ Menara Eiffel Corak Kad Pop Up: Ramai orang muda ingin mengalami masa dramatik, terutamanya pada hari Valentines, Paris terkenal dengan percintaannya, apabila Tuil Eiffel menyala malam, ia akan menjadi sempurna Masa untuk menyatakan cinta anda.
Ditubuhkan

2011

Pekerja

55

Peralatan

6pcs Mesin pemotong laser, mesin laser 3pcs untuk mengukir dan memotong kad; mesin menumbuk 1pc; mesin pencetak skrin 2pcs; CNC 2pcs; 2pcs mesin penamat yang kasar

Produk

Akrilik; Kad; Kraf kayu dan akrilik IR

Kapasiti

150000 / bulan berdasarkan produk yang berbeza

Masa penghantaran

5-7 hari perniagaan selepas kunci pesanan disahkan


Di China, industri kad ucapan kertas akan mengalami kemerosotan, yang tidak hanya menunjukkan dalam jumlah jualan kad ucapan terus menurun, dan pengeluaran kad ucapan kertas juga berkurang.

Kad ucapan kertas masa lalu secara beransur-ansur digantikan dengan cara yang lebih pantas untuk berkah. Kerana pengeluaran kad ucapan kertas memerlukan kertas dan bahan lain, maka ia juga dipanggil "cara berkah ramah lingkungan."


Maklumat Syarikat


Shenzhen WinpshengCraft Co., LTD ditubuhkan pada tahun 2008, kami adalah pengeluar yang mengkhususkan diri dalam membangun dan memproduksi kartu kertas, termasuk kartu ucapan buatan tangan / 3d pop up kartu ucapan / laser cut kartu ucapan / kartu musik / dipimpin kartu ucapan dan kertas barang elektronik kertas Dsb.

Kilang kami mempunyai jurutera kami sendiri, kami boleh membuat barangan mengikut permintaan anda. Pesanan OEM dan ODM dengan logo / tanda niaga anda dialu-alukan.

Kilang kami telah lulus ISO9001: 2000.

工厂 无 字 .jpg


cooperation process.jpg

Maket

main markets.jpgSoalan Lazim

1. Bolehkah anda mencetak bahasa asing lain selain Bahasa Inggeris?

Ya, setiap bahasa adalah baik-baik saja, berikan saja kata-kata kami Kemudian kami akan menghantar e-mel kepada anda draf teks, selepas anda mengesahkannya dan akan bertanggungjawab atas sebarang kesilapan, oleh itu sila semak draf dengan berhati-hati


2. Berapa banyak sampel akan selesai? Dan bagaimana pula dengan pengeluaran besar-besaran?
- Secara umum, 3-5 hari untuk membuat sampel.
Masa pengeluaran besar-besaran akan bergantung kepada kuantiti, seni pengeluaran, dll. FYI, 8-12 hari untuk beg membeli-belah 30000pcs.


3. Bagaimanakah syarikat anda mengawal kualiti?

Kualiti bergantung kepada harga, kami mempunyai ribuan produk, kami tidak boleh berjanji bahawa semua produk mempunyai kualiti yang sama, kerana kami perlu memenuhi keperluan pelanggan yang berbeza, sesetengah pelanggan memerlukan kualiti yang tinggi, sesetengah pelanggan memerlukan harga yang rendah, ia Mengikut keperluan anda!


4. Bolehkah saya mendapatkan barangan lain untuk menyesuaikan jemputan saya?

Ya, kami boleh menyelaraskan apa jua pilihan jemputan kepada anda, seperti tag, menyimpan tarikh, kad tempat, program, menu, pengumuman, kad terima kasih dan banyak lagi. Walaupun anda tidak melihatnya digambarkan di laman web, kami boleh membuatnya.


5. Bagaimana pula dengan perkhidmatan selepas jualan anda?

Anda boleh memastikan perkhidmatan kami, mencari masalah selepas menerima produk, anda boleh menghubungi kami pada bila-bila masa, dan kami akan menyelesaikan masalah dengan segera dan dengan sabar.


Hot Tags: Hari laser valentines cut card / corak menara eiffel pop up card, China, pengeluar, pembekal, borong, murah

Siasatan

You Might Also Like