Laser Cut Pop Up Selamat Hari Lahir Kad - Reka Bentuk Kad Ucapan 3d

Laser Cut Pop Up Selamat Hari Lahir Kad - Reka Bentuk Kad Ucapan 3d

1. Produk yang berkualiti tinggi dan berkualiti dengan pemeriksaan 3 kali 100%. Penghantaran tepat pada waktunya, melalui ekspres, melalui udara, melalui laut.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Laser Cut Pop Up Happy Birthday Card - reka bentuk kad ucapan 3d

Kad cinta 3d

Perkara: Kad ucapan laser memotong

Kertas: Kertas seni, kertas matt, kertas tidak bersalut, kertas mengimbangi, kertas neutral, kertas spcial, dan lain-lain

Warna: 4 warna (CMYK) atau warna Pantone

Bentuk: Square, segi empat tepat atau customiz

Saiz: 150mm × 150mm atau customiz

Permukaan permukaan: Laminasi, UV, setem panas, embossing, laser, perhiasanKisah Kad

Laser Cut Pop Up Happy Birthday Card - Reka bentuk kad ucapan 3d: Apabila anda membuka kad ini, "Happy Birthday" melompat keluar. Tiga lilin terbakar berdiri di atas surat-surat. Jika ada kek hari jadi yang sama seperti ini, saya fikir ramai orang ingin mencuba. Mawar yang indah terletak pada kad dengan tenang, menunggu seseorang melihatnya. Mungkin ia akan menjadi hadiah yang bagus untuk seorang gadis.
Memotong kad ucapan


Maklumat Syarikat

Kad ucapan 3d


Winpsheng, dibina dengan kilang 6000m², terletak di Shenzhen, Guangdong. Sekarang adalah pembuatan profesional yang mempunyai pengalaman 14 tahun dalam menyesuaikan semua jenis kraf kertas. Whith pekerja yang berpengalaman dan kemudahan canggih, Winpsheng telah menjadi kilang paling khusus untuk semua jenis kertas dan kad elektronik. Jualan tahunan kami mencapai 16 juta dolar AS.

Jabatan R & D kami boleh mengembangkan idea & reka bentuk anda ke dalam produk sebenar. Juga kami dapat memberi anda inspirasi untuk produk baru. Kami tahu kad ucapan adalah masa depan kami dan kami tidak pernah berhenti di bidang ini.

Winpsheng menghidangkan pasaran menengah dan tinggi. Menyediakan julat produk setiap tahun untuk memenuhi tuntutan pelanggan.


Pasaran


Reka bentuk kad ucapan 3d

Pemotongan kad ucapanSoalan Lazim

S1: Adakah anda Manufactory atau Company Trade?
A: Kami adalah kilang 100% khusus dalam percetakan & pembungkusan lebih dari 15 tahun dengan kawasan bengkel seluas 10,000 meter persegi. Kami mempunyai pasukan yang terdiri daripada 150 profesional dan lebih daripada 400 pekerja mahir.S2: Berapa Banyak Sampel Hari Akan Datang? Bagaimana dengan Pengeluaran Massa?
A: 1. Kami diberi penghormatan untuk menawarkan anda sampel, biasanya kami akan menguruskannya dengan Sampel Digital atau Dummy dalam 1-3 hari bekerja, sampel produk siap diterima.
2. Masa utama untuk pengeluaran besar-besaran berdasarkan kuantiti pesanan anda, penamat, dan lain-lain, biasanya 7-10 hari bekerja sudah cukup.


S3: Bolehkah anda membuat reka bentuk untuk saya?

J: Ya, kita boleh. Mengikut keperluan anda, kami boleh menambah logo syarikat anda, laman web, nombor telefon atau idea anda pada penutup. Warna latar belakang diputuskan oleh anda, sebarang warna tersedia. Pereka profesional kami boleh membuat reka bentuk kepada anda.


S4: Bilakah saya boleh mendapatkan sebut harga?

A: Kami biasanya memetik anda dalam masa 24 jam selepas kami mendapatkan pertanyaan anda. Jika anda sangat mendesak untuk mendapatkan sebut harga, sila hubungi kami atau beritahu kami di dalam mel anda, supaya kami boleh menguruskan keutamaan pertanyaan anda.


S5: Bagaimana cara membuat pembayaran?

A: T / T, L / C & Western Union, kami juga menerima kaedah pembayaran yang paling mudah.

Kami di dalam mel anda, supaya kami boleh menguruskan keutamaan pertanyaan anda.Hot Tags: Laser cut pop up selamat hari jadi kad - reka bentuk kad ucapan 3d, China, pengeluar, pembekal, borong, murah

Siasatan

You Might Also Like