Laser Cut Pop Up Card & 3d Love Card Untuk Hari Valentine

Laser Cut Pop Up Card & 3d Love Card Untuk Hari Valentine

MOQ Rendah: Ia dapat memenuhi perniagaan atau pemasaran promosi anda dengan sangat baik. OEM Diterima: Kami boleh mengubahnya mengikut reka bentuk atau keperluan anda.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Laser Cut Pop Up Card & kad cinta 3d untuk hari valentine

Kisah kad


3d love card

Laser Cut Pop Up Card & kad cinta 3d untuk hari valentine: Kadang kita mahu atau perlu berkata "Saya sayang kamu" kepada seorang gadis cantik, tetapi sesetengah lelaki sangat malu, maka menghantar suratnya akan menjadi pilihan yang baik. Di dalam kad pop up laser ini adalah jambatan yang berkaitan dengan hati cinta dan perkataan "i love u". Ia adalah hadiah lucu untuk kawan gadis anda pada hari valentine atau pada hari lahirnya, ia akan menjadi satu lagi cara yang berkesan untuk menyatakan cinta anda.


Penerangan Produk


Kertas: Kertas seni, kertas matt, kertas tidak bersalut, kertas mengimbangi, kertas neutral, kertas spcial, dan lain-lain

Warna: 4 warna (CMYK) atau warna Pantone

Bentuk: Square atau customiz

Saiz: 150mm × 150mm atau customiz

Permukaan permukaan: Laminasi, UV, setem panas, embossing, laser, perhiasan
Potongan laser mencintai kad andaMaklumat Syarikat

Kad pop untuk kawan-kawanPasaran


Kad laser laser China


China pop up greeting card


Soalan Lazim

1: Di manakah kilang anda terletak? Bagaimana saya boleh melawat sana?

Kami terletak inshenzhen, China dengan akses pengangkutan yang sangat mudah, Kami boleh mengatur kereta menjemput anda ke syarikat kami dengan biaya hanya 35 minit dengan kereta ke stesen metro ailian. Selamat menyambut anda melawat kilang kami!


2: Bagaimana saya boleh mendapatkan sampel PERCUMA?

Kami menawarkan sampel percuma untuk pelanggan kami tetapi untuk sesetengah sampel dengan keperluan yang lebih rumit, kami akan memerlukan yuran sampel yang sangat kecil, tetapi akan ditolak dari jumlah keseluruhan setelah perintah itu disahkan.

 

3: Berapa lama saya boleh mendapatkan sampel ini?

Selepas menerima caj sampel dan semua bahan & reka bentuk yang disahkan, masa sampel adalah 5-7 hari dan penghantaran Express biasanya memerlukan sekitar 3-5 hari.


4: Bagaimana harga produk dan bagaimana untuk merujuk harga?

Kami menilai produk mengikut pilihan pelanggan mengenai bahan, percetakan, dan aliran proses lain dan sebagainya. Dan anda boleh bertanya oleh TM, skype atau hantar e-mel kepada kami.


5: Bilakah saya boleh mendapatkan petikan untuk pertanyaan saya?
Biasanya sebut harga akan dihantar kepada anda dalam satu hari bekerja apabila semua butiran produk menjadi jelas. Sekiranya ada sesuatu yang segera, kami boleh memetik anda dalam masa 1 jam berdasarkan semua butiran yang anda berikan.
Hot Tags: Laser potong pop up & kad cinta 3d untuk hari valentine, China, pengeluar, pembekal, borong, murah

Siasatan

You Might Also Like