Laser Cut Pop Up Birthday Card Salam / Cute Gift Box Inner

Laser Cut Pop Up Birthday Card Salam / Cute Gift Box Inner

Pemikiran inovatif: pasukan reka bentuk profesional muda dan ghairah, adalah jaminan terbaik untuk kreativiti, tanpa had yang luar biasa
Berbual sekarang

Maklumat produk

Laser Cut Pop Up Birthday Card Salam / Cute Gift Box Inner

Kisah kad

cutting greeting cards


Laser Cut Pop Up Birthday Card Greeting / Cute Gift Box Inner: Kotak hadiah yang dibungkus terletak di bawah penutup merah, berkat dan keinginan dimasukkan ke dalam kotak lucu ini. Kotak ini diperbuat daripada kertas berwarna-warni, pekerja kami menyesuaikannya dengan sekeping, jadi setiap kotak adalah artistik dan berfungsi dengan baik. Kad pemotongan laser ini boleh digunakan dalam banyak keadaan, seperti perkahwinan, hari jadi dan upacara. Meanwell, ia boleh dihantar kepada ramai orang, kawan, pasangan, guru dan keluarga. Ia akan membuatkan orang menyukainya.


Penerangan Produk


Kertas: Kertas seni, kertas matt, kertas tidak bersalut, kertas mengimbangi, kertas neutral, kertas spcial, dan lain-lain

Warna: 4 warna (CMYK) atau warna Pantone

Bentuk: Square, segi empat tepat atau menyesuaikan

Saiz: 150mm × 150mm atau menyesuaikan

Permukaan permukaan: Laminasi, UV, setem panas, embossing, laser, perhiasan

Kad hari jadi pemotongan laser


Maklumat Syarikat

Poket jemputan pemotongan laserPasaran


Pemotongan kad ucapan


Soalan Lazim

1. Bagaimana harga produk dan cara untuk merujuk harga?
Kami menilai produk mengikut pilihan pelanggan mengenai bahan, percetakan, dan aliran proses lain dan sebagainya. Dan anda boleh bertanya oleh TM, skype atau hantar e-mel kepada kami.2. Apakah maklumat yang perlu saya sampaikan kepada anda jika saya ingin mendapatkan sebut harga?
- Saiz produk (Panjang x Lebar x Ketinggian)
-Pengurusan bahan dan permukaan.
-Percetak warna.
-Kuantiti.
-Jika boleh, sila berikan gambar atau lakaran rekaan untuk diperiksa. Sampel akan menjadi lebih baik untuk menjelaskan. Jika tidak, kami akan mengesyorkan produk berkaitan dengan butir-butir untuk rujukan.


3. Berapa lama sampel akan selesai? Dan bagaimana pula dengan pengeluaran besar-besaran?
- Secara umum, 3-5 hari untuk membuat sampel.
Masa pengeluaran besar-besaran akan bergantung kepada kuantiti, seni pengeluaran, dll. FYI, 8-12 hari untuk beg membeli-belah 30000pcs.


4. Bagaimanakah saya boleh membuat pesanan?

Anda boleh menghubungi mana-mana orang jualan kami untuk pesanan. Sila berikan butir-butir keperluan anda dengan jelas. Jadi kami boleh menghantar tawaran pada kali pertama. Untuk mereka bentuk atau perbincangan lanjut, lebih baik menghubungi kami dengan pengurus perdagangan Alibaba, Skype, E-mel, WhatsAPP atau cara-cara lain yang lain, sekiranya berlaku penangguhan.


3. Bagaimanakah saya boleh mendapatkan sampel untuk menyemak kualiti anda?

Selepas pengesahan harga, anda boleh meminta sampel untuk menyemak kualiti reka bentuk dan kertas kami. Untuk sampel dicetak, kami akan memeriksa $ 30- $ 100 untuk menampung kos pada filem & percetakan. Kos sampel boleh dikembalikan semula selepas mengesahkan pesanan.


Hot Tags: Laser cut pop up birthday greeting card / kotak hadiah comel dalam, China, pengeluar, pembekal, borong, murah

Siasatan

You Might Also Like