Laser potong Piano Birthday Card buatan tangan untuk kawan-kawan

1. cekap dan proses-proses penjanaan ekonomi negara mengekalkan harga kami berpatutan, membantu untuk menyampaikan bungkusan anda tepat pada masanya dan dalam bajet. 2. profesional maklumat untuk produk-produk yang ditawarkan.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Laser potong piano birthday Card buatan tangan untuk kawan-kawan


1-4.jpg


Kertas: Kertas seni C1S

Cetak: CMYK

Warna: hitam

Saiz: 150 mm × 150 mm

MOQ: 500

Penggunaan: hari lahir

Pelabuhan: HongKong / Shengzhen

Pek: Satu sampul surat dan polibeg satu


Kad ucapan yang dihasilkan dari keperluan sosial manusia. Ia adalah sejenis Kad yang orang mengucapkan Salam antara satu sama lain dalam detik-detik tarikh perayaan atau acara. Orang sering menghantar kad ucapan pada hari keputeraan, Krismas, tahun baru, tahun baru Cina, hari ibu, hari bapa, hari Valentine dan hari-hari lain. Secara umumnya, Terdapat beberapa perkataan rahmat pada Kad untuk menyatakan hasrat.Pembungkusan perkapalan &

packing and shipping 2.jpg镭射卡对比图 --Ceci.jpg


Profil Syarikat

company profile3.jpg

Syarikat kami berasaskan pembangunan Teknologi, Syarikat telah mengambil dalam Kumpulan mempunyai kakitangan yang berpengalaman dan yang berbakat dalam pengurusan kanan, pemasaran dan kemahiran menghasilkan

Kita telah khusus dalam pembuatan kad ucapan, muzik/membawa kad 3d pop up Kad, kertas kotak, beg kertas dan lain-lain kertas Hadiah barangan selama lebih 13 tahun. Dengan pengalaman yang kaya dan profesional, Winpsheng mula membina perniagaan dalam pasaran global. Winpsheng adalah rakan baik yang boleh menyampaikan dari jual, perkilangan untuk Perkhidmatan selepas jualan.menepati masa penghantaran dan perkhidmatan yang sempurna adalah jaminan untuk kerjasama jangka panjang kami!


Pasaran

marketing 1.jpg


Sijil

certificates.jpg


SOALAN-SOALAN LAZIM

1. kos penghantaran adalah terlalu tinggi, anda boleh berikan saya lebih banyak kos penghantaran lebih murah atau penghantaran percuma?

Apabila kami mengira penghantaran kos untuk anda, kami akan menggunakan kurier yang paling murah dan paling selamat, dan ia adalah syarikat perkapalan yang meminta kita untuk membayar, kami tidak memberikan anda apa-apa lebih murah atau percuma, pls Sila faham. Tetapi kami boleh berjanji bahawa kami tidak akan meminta anda untuk membayar kos penghantaran yang lebih banyak.


2. Bilakah boleh saya dapatkan sebut harga untuk pertanyaan saya?

Biasanya, sebut harga akan dihantar kepada anda dalam tempoh satu hari bekerja atas kesemua keterangan mengenai produk yang jelas. Jika sesuatu segera, kita boleh memetik untuk anda dalam tempoh 2 jam berdasarkan semua maklumat yang anda berikan.


3. Bagaimana pula anda perkhidmatan selepas jualan?

Anda boleh yakin Perkhidmatan kami, mencari apa-apa masalah selepas anda menerima produk, anda boleh menghubungi kami pada bila-bila masa, dan kita akan menyelesaikan masalah dengan cepat dan sabar.


4. Bagaimana saya boleh Dapatkan sampel percuma?

Kami menawarkan sampel percuma untuk pelanggan-pelanggan kami tetapi juga untuk beberapa sampel dengan keperluan yang lebih rumit, kami memerlukan yuran contoh jumlah yang sangat kecil, tetapi ia akan ditolak daripada jumlah sebaik sahaja Tempahan disahkan.


5. Bolehkah saya mendapatkan barang-barang lain untuk dipadankan dengan jemputan saya?

Ya, kami dapat menyelaras apa-apa untuk anda jemputan pemilihan, seperti tag, simpan tarikh, letakkan Kad, program, menu, pengumuman, Kad terima kasih dan banyak lagi. Walaupun jika anda tidak melihat mereka digambarkan di laman web ini, kita boleh membuat mereka.Hot Tags: laser yang memotong Kad buatan tangan piano birthday untuk kawan-kawan, China, pengilang, pembekal, pemborong, murah

Siasatan

You Might Also Like