Laser Cut Cinta Kad Ucapan Cinta Untuk Perkahwinan

1. Lebih dari 13 tahun pengalaman dalam pengilang. 2. Dilengkapi dengan mesin canggih dan pekerja yang berpengalaman 3. Harga kompetitif berkualiti antarabangsa dan kekuatan yang kuat
Berbual sekarang

Maklumat produk

Laser Cut Cinta Kad Ucapan Cinta Untuk Perkahwinan

handmade card.jpg


IMG_1121.JPG


Petua

Sebaliknya, beratus-ratus perniagaan kecil telah ditubuhkan oleh para perajin avid yang berminat untuk membuat pulangan atas usaha membuat kad mereka. Kebanyakan dari mereka mengambil kesempatan daripada kos persediaan yang rendah jualan berasaskan web dan tapak pelanggan lelongan yang luas seperti eBay. Banyak lagi yang terus menjual ciptaan mereka di pameran kraf, pasaran dan fetus. Orang lain menggunakan kemahiran membuat kad mereka untuk menjadikan keuntungan dalam pasaran pernikahan perkawinan membuat undangan pernikahan buatan tangan dan nikmat.


penghantaran

Packing and shipping3.jpg


Profil Syarikat

company profile 2.jpg

Kami mempunyai mesin canggih (mesin percetakan, mesin foil panas, mesin kad laser) dan teknologi (fokus pada kad ucapan dengan lebih dari 12 tahun), produk yang dieksport ke seluruh dunia, terutamanya ke Eropah, Jepun, Amerika Syarikat.

Kualiti yang baik, harga yang berpatutan dan perkhidmatan yang mesra sentiasa mendapat maklum balas daripada pelanggan. Kami akan menegaskan prinsip "Kualiti adalah jiwa", menghormati kontrak dan menjaga janji-janji, dan bekerjasama dengan rakan-rakan di rumah dan di luar negara.


Sijil
Certificates 2.jpg


Pasaran

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


Soalan Lazim

1. Bolehkah anda mencetak bahasa asing lain selain Bahasa Inggeris?

Ya, setiap bahasa adalah baik-baik saja, hanya beri kami kata-kata Kemudian kami akan menghantar e-mel kepada anda draf teks, selepas anda mengesahkannya dan akan bertanggungjawab atas sebarang kesilapan, oleh itu sila semak draf dengan hati-hati


2. Bagaimana untuk membuat sampel?
Sampel Masa: 3 -5 hari bekerja untuk sampel putih; 5-8 hari bekerja untuk sampel dicetak (disesuaikan reka bentuk) selepas mendapat karya seni.
Bayaran contoh:
1) .60-280usd untuk sampel, ia boleh dikembalikan jika tempat memesan lebih dari 2000pcs satu kali satu reka bentuk.
2). Kos untuk sampel putih boleh dikembalikan selepas mengesahkan pesanan.


3. Berapa lama saya boleh mendapatkan sampel?

Selepas menerima caj sampel dan semua bahan & reka bentuk disahkan, masa sampel adalah 5-7 hari dan penghantaran Express biasanya memerlukan sekitar 3-5 hari. Sesetengah sampel dengan struktur kompleks memerlukan lebih banyak masa.


4. Mengapakah anda dapat membuat kumpulan percetakan dan pembungkusan produk pembungkusan kecil?

Kami mempunyai 3 set percetakan bukti epson digital, 2 set mesin pemotong komputer automatik, dan lain-lain, dengan cepat menghasilkan sampel dengan peralatan, juga mempunyai kotak pengeluaran kotak hadiah hadiah kadbod automatik, serta berpengalaman, pasukan pengeluaran yang mahir, Jadi kita boleh menjadi fleksibel, pemprosesan cepat pelbagai kuantiti dan pelbagai jenis kotak pembungkusan adat pembungkusan.


Hot Tags: laser cut cinta ucapan hati kad untuk perkahwinan, China, pengeluar, pembekal, borong, murah

Siasatan

You Might Also Like