Laser potong Kad perkahwinan yang bahagia untuk kawan-kawan

Laser potong Kad perkahwinan yang bahagia untuk kawan-kawan

Kakitangan yang terlatih di 1.Well & berpengalaman dikehendaki menjawab semua pertanyaan anda dalam Bahasa Inggeris. 2. projek OEM & ODM adalah sangat dialu-alukan. Kami mempunyai pasukan R&D kuat & Reka bentuk pasukan di sini untuk membantu. 3. anda hubungan perniagaan dengan kami akan sulit kepada pihak ketiga.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Laser potong Kad perkahwinan yang bahagia untuk kawan-kawan

6-2.jpg

Kertas: Kertas seni C1S

Cetak: CMYK

Warna: merah

Saiz: 150 mm × 150 mm

Kemasan permukaan: Laser memotong Kad

MOQ: 500

Pelabuhan: HongKong / Shengzhen

Pek: Satu sampul surat dan polibeg satu


1) memilih produk, membuat suatu perintah, dan membayar it.if anda mempunyai beberapa syarat, sila tulis butir-butir dalam kata-kata.

2) anda perlu menghantar text yang anda hendak mencetak Kad, sila hantar melalui dokumen word atau AI format.

3) dalam biasa, kita tidak mengubah suai teks anda, jadi Sila sahkan fon.

4)Apabila anda membayar wang, sila tulis e-mel anda dalam kata-kata, maka kita boleh menghantar rekabentuk pratonton kepada anda. 

5) selepas anda mengesahkan rekabentuk, kami akan mencetak Kad dan menghantarnya kepada andaTips

Walaupun Kad kertas secara beransur-ansur digantikan oleh beberapa e-mel, mesej teks, komputer dan lain-lain cara rahmat, tetapi ianya juga dalam cara yang segar pergi Reka bentuk kad ucapan ke hadapan, amat kreatif dan peribadi, ia juga memberikan kecergasan yang segar untuk kertas kad ucapan.

Sesetengah orang juga mempunyai kad ucapan yang kompleks yang suka mengumpul kad ucapan. Kami mempunyai sebab untuk mempercayai bahawa kad ucapan tidak akan sejarah, ia akan diiringi oleh pembangunan masyarakat dalam rupa baru untuk menunjukkan kepada rakyat.packing and shipping.jpgProfil Syarikat

company profile3.jpg


marketing 1.jpg

part of customers.jpg

Hot Tags: laser yang memotong Kad perkahwinan yang bahagia untuk kawan-kawan, China, pengilang, pembekal, pemborong, murah

Siasatan

You Might Also Like