Laser memotong roda Ferris Krismas Kad untuk pencinta

Laser memotong roda Ferris Krismas Kad untuk pencinta

1. OEM adalah boleh diterima. Reka bentuk anda adalah dialu-alukan. 2. profesional pasukan. Pasukan reka bentuk profesional, pengeluaran profesional dan pasukan jualan untuk menyediakan perkhidmatan yang baik untuk anda.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Laser memotong roda Ferris Krismas Kad untuk pencinta

2号初代.jpg


Kertas: Kertas seni C1S

Saiz: 166 mm × 166 mm

Kemasan permukaan: Laser potong

MOQ: 500pcs

Pelabuhan: HongKong / Shengzhen

Contoh: disediakan


packing and shipping.jpg


Profil Syarikat

company profile 2.jpgWinpsheng kawalan piawaian IOS9001 masing-masing kualiti produk, dan semua produk electonic kami boleh lulus CE & ROSH standard. Kami mematuhi menyediakan pelanggan dengan produk dan perkhidmatan berkualiti. Winpsheng adalah pasti untuk melayani pelanggan global yang lebih baik! OEM dan ODM adalah dialu-alukan. Sila hubungi kami

Syarikat kami berasaskan pembangunan Teknologi, Syarikat telah mengambil dalam Kumpulan mempunyai kakitangan yang berpengalaman dan yang berbakat dalam pengurusan kanan, pemasaran dan kemahiran menghasilkan. Dalam Syarikat, perhatian utama akan dibayar kepada asas pengurusan, kualiti stabil, terus menambahbaiki Perkhidmatan jualan pra Perkhidmatan, jualan dan selepas jualan dan meningkatkan daya saing dalam pasaran produk-produk kami.


marketing 1.jpg


part of customers.jpg


SOALAN-SOALAN LAZIM

1. Bagaimana untuk memastikan kualiti yang baik dan penghantaran adalah tepat pada masanya?

Kita lakukan QC untuk bahan mentah, percetakan, selepas percetakan, dan sebelum pembungkusan.

Pengeluaran sampel akan dihantar 10 hari sebelum penghantaran. Kami akan menghantar kepada anda gambar pemeriksaan sebelum penghantaran. Pengeluaran laporan yang akan dihantar setiap hari untuk menjaga anda up to date. Kami memberi jaminan kualiti dan jaminan di masa-penghantaran.


2. Bagaimana saya boleh mendapatkan sebut harga?
Biasanya, sebut harga akan dihantar kepada anda dalam tempoh satu hari bekerja atas kesemua keterangan mengenai produk yang jelas. Jika sesuatu yang segera, kita boleh sebut harga untuk anda dalam tempoh 2 jam berdasarkan semua maklumat yang anda berikan.


3. Apakah jenis kertas boleh dicetak di atas?

Kertas seni memberikan prestasi terbaik daripada warna dan reka bentuk. Kami juga boleh menyediakan kertas khas lain seperti kad hitam, mengimbangi kertas, Kad putih dan kulit PU dan lain-lain.


4. Bagaimana saya boleh membuat pesanan?

Anda boleh menghubungi mana-mana orang jualan kami bagi perintah. Sila berikan butir-butir keperluan anda jelas sebagai mungkin. Jadi kami boleh menghantar anda tawaran di buat kali pertama. Untuk merekabentuk atau perbincangan selanjutnya, ia adalah lebih baik untuk menghubungi kami dengan Pengurus perdagangan Alibaba, Skype, e-mel, WhatsAPP atau cara-cara segera yang lain, jika berlaku sebarang kelewatan.


5. Bagaimanakah saya boleh membuat pesanan?

Anda boleh menghubungi mana-mana orang jualan kami bagi perintah. Sila berikan butir-butir keperluan anda jelas sebagai mungkin. Jadi kami boleh menghantar anda tawaran di buat kali pertama. Untuk merekabentuk atau perbincangan selanjutnya, ia adalah lebih baik untuk menghubungi kami dengan Pengurus perdagangan Alibaba, Skype, e-mel, WhatsAPP atau cara-cara segera yang lain, jika berlaku sebarang kelewatan.Hot Tags: laser yang memotong Kad Krismas roda ferris untuk pencinta, China, pengilang, pembekal, pemborong, murah

Siasatan

You Might Also Like