Selamat hari jadi 3D potong kad-kad laser untuk gadis-gadis

1. menarik design dengan perintah OEM adalah dialu-alukan 2. Enviromentally bahan mesra digunakan. 3. menikmati reputasi yang baik di pasaran.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Selamat hari jadi 3D potong kad-kad laser untuk gadis-gadis

3D card.jpg


Tips

Produk baru untuk memperkenalkan hari memotong Kad laser - 3d, ia adalah sangat popular di seluruh dunia,

Terutamanya di USA, Europe. Banyak syarikat kad ucapan melancarkan mereka ke pasaran mereka.

Laser 3d potong Kad, apabila anda membuka Kad, bahagian tengah akan muncul sebagai visi 3d, mereka telah dipasang dengan memotong bahagian-bahagian yang dibuat dengan memotong Mesin laser laser.


Pembungkusan perkapalan &

packing and shipping 2.jpg


Profil Syarikat

company 4.jpg

Syarikat Winpsheng (HK) terhad didapati pada tahun 2008 yang mempunyai lebih daripada 10 tahun pengalaman dalam bidang perkara Hadiah Kad ucapan dan kertas. Kilang ini mempunyai lebih daripada 6000㎡work Bilik, kira-kira 150 pekerja-pekerja yang mahir, jurutera 7, 12 jualan.Kami boleh menyediakan kad-kad ucapan berkualiti mengikut keperluan anda.

Meningkatkan daya saing dalam pasaran produk-produk kami. Jadi, rangkaian jualan kami mencecah pasaran di Amerika Syarikat, Jerman, Jepun, Kanada dan Finland. Matlamat kami adalah untuk membantu para pelanggan akan lebih berdaya saing dalam pasaran global dengan menyediakan kualiti yang baik, kebolehpercayaan yang tinggi dan kos yang kompetitif.Sijil-sijil

Certificates 2.jpg


marketing 1.jpg

part of customers.jpg


SOALAN-SOALAN LAZIM

1. Adakah anda Manufactory atau perdagangan Syarikat?

Kami adalah 100% Manufactory khusus dalam percetakan & pembungkusan lebih daripada 10 tahun dengan kawasan bengkel 6,000 meter persegi. Kami mempunyai pasukan yang terbaik yang terdiri daripada 150 orang pekerja mahir dan profesional.


2. Adakah anda mempunyai stok produk untuk menjual?

tidak. Kami mengusahakan perintah OEM. Ini bermakna, saiz, bahan, kuantiti, Reka bentuk, pembungkusan penyelesaian, dan lain-lain bergantung pada permintaan anda. Jelas sekali, logo boleh dicetak pada produk.


3. Bilakah boleh saya dapatkan harga

Biasanya, kita sebut harga dalam tempoh 24 jam selepas kami mendapat pertanyaan anda. Jika harga adalah sangat urgent, sila hubungi kami terus untuk meminta bantuan. Nombor telefon yang terletak di bahagian atas laman web kami, maka kami boleh memberikan jawapan anda dalam masa yang singkat.


4. Apakah penyelesaian & keupayaan untuk memastikan kualiti yang baik?

1. kebanyakan Mesin percetakan terkini dan dikemaskini dan kemudahan

Pra-tekan: Kunci kepada berjaya print

Percetakan Sarjana: pengurusan sistem ISO9001 & GMI Sijil
Hot Tags: laser yang memotong Kad selamat hari jadi 3d untuk gadis-gadis, China, pengilang, pembekal, pemborong, murah

Siasatan

You Might Also Like