Laser potong 2D kad ucapan untuk Krismas

1. kuantiti pesanan minima berdaya saing Anda akan mempunyai lebih banyak kesempatan untuk menyentuh kualiti kami kerana kami menawarkan MOQ kompetitif untuk anda 2. Penghantaran tepat pada masa Pada masa yang ditetapkan adalah dijamin melalui sistem pengurusan proses standard kami
Berbual sekarang

Maklumat produk

Laser potong 2D kad ucapan untuk Krismas

handmade card.jpg


43-2.jpg


Tips

Rahmat jenis kad Xmas: ini adalah jenis yang paling biasa Kad Krismas, kerana Kad Krismas itu sendiri warisan salah satu fungsi penting kad ucapan, iaitu menghantar satu rahmat.

Apabila Krismas — — percutian ini sangat penting datang, orang akan memberi perhatian yang lebih, buat masa ini semakin banyak yang mereka mahu untuk meluahkan perasaan mereka untuk kawan-kawan dan disayangi, banyak tema yang berlainan dan jenis memberkati Kad Krismas yang dihasilkan.


packing and shipping.jpg


Profil Syarikat

company 4.jpg

Hari ini, Winpsheng telah menjadi salah satu daripada pengeluar utama kad ucapan barangan yang berkualiti dengan/tanpa elektronik, seperti buatan tangan kad ucapan, muzik kad ucapan, kad ucapan LED, 3D pop up kad ucapan...

Kami telah mewujudkan hubungan kerjasama yang stabil dengan pelbagai pembekal yang boleh dipercayai, dan terdapat satu pasukan profesional yang bekerja dengan kecekapan yang tinggi, bersedia untuk berkhidmat kepada pelanggan seluruh dunia dengan semangat yang hebat.
Sijil-sijil

Certificates 2.jpg


Pasaran

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


SOALAN-SOALAN LAZIM

1. Bolehkah anda lakukan Reka bentuk untuk kita?

Ya, kami mempunyai a mempunyai pasukan profesional yang kaya dengan pengalaman dalam reka bentuk nikmat perkahwinan dan pembuatan. Hanya beritahu idea anda, kami akan membantu untuk melaksanakan idea anda ke dalam kotak yang sesuai, seperti saiz, warna, logo anda sendiri...


2. Apakah jenis pencetak yang anda ada?
Kami telah mengimbangi percetakan pencetak, pencetak percetakan digital dan pencetak pencetak web. Mengikut kuantiti yang berbeza, kita menggunakan pencetak untuk mencetak. Anda boleh mendapatkan harga yang kompetitif.


3. Bagaimana saya boleh membuat pesanan?

Anda boleh menghubungi mana-mana orang jualan kami bagi perintah. Sila berikan butir-butir keperluan anda jelas sebagai mungkin. Jadi kami boleh menghantar anda tawaran di buat kali pertama. Untuk merekabentuk atau perbincangan selanjutnya, ia adalah lebih baik untuk menghubungi kami dengan Pengurus perdagangan Alibaba, Skype, e-mel, WhatsAPP atau cara-cara segera yang lain, jika berlaku sebarang kelewatan.


4. Bagaimana sekiranya saya mempunyai aduan?

Kami ingin memberikan anda kepuasan 100%. Walau bagaimanapun, sekiranya anda mengalami masalah atau masalah, sila hubungi kami dengan segera melalui e-mel atau panggilan telefon, supaya kita boleh mengambil tindakan pembetulan segera pihak kami.


5. Adakah caj sampel boleh dikembalikan?

Ya, biasanya caj sampel boleh dikembalikan apabila anda mengesahkan pengeluaran besar-besaran, tetapi bagi keadaan yang tertentu Sila hubungi orang-orang yang susulan dengan pesanan anda.Hot Tags: laser potong 2d kad ucapan Krismas, China, pengilang, pembekal, pemborong, murah

Siasatan

You Might Also Like