Laser potong 2D Kad hari jadi yang ke-60 dan Salam sejahtera

1. profesional maklumat untuk produk-produk yang ditawarkan. 2. lanjutan kemudahan perkilangan, matang teknologi. 3. besar nilai kos efektif.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Laser potong 2D Kad hari jadi yang ke-60 dan Salam sejahtera

handmade card.jpg


IMG_0176.JPG


Tips

Kad ucapan selamat hari jadi. Ia dibuat oleh sejenis kertas khas dengan 300gsm. Saiz kad 166X232mm apabila dibuka, ia adalah 116X166mm apabila ditutup. Kemasan permukaan adalah empat warna percetakan dan panas Kerajang, dengan EVA tampal dua kecil aksesori.Inilah satu contoh kita, jika anda perlukan, anda boleh menyediakan Reka bentuk anda, kita boleh menyedari idea anda sebagai kad ucapan untuk anda.ING adalah empat warna percetakan dan panas Kerajang, dengan EVA tampal dua kecil aksesori.


Penghantaran

Packing and shipping3.jpg


Profil Syarikat

company 4.jpg

Shenzhen Winpsheng kraf. Co, Ltd ditubuhkan di Shenzhen China di 2008.We mempunyai 6000 sendiri kilang moden meter persegi dengan peralatan moden (empat warna Mesin, Kerajang panas Mesin, sebuah mesin gluing automatik, sebuah varnishing Mesin, Mesin memotong die, dll) boleh menyokong produk akhir tinggi dengan kawalan kualiti yang ketat.

Dengan 14 tahun pengalaman eksport bersama-sama dengan kualiti yang sangat baik, lanjutan Perkhidmatan dan harga yang kompetitif, di pilihan telah memenangi kepercayaan pelbagai pelanggan dan sokongan. Profesional muda pasukan, pasukan jualan khas, yang sentiasa bersedia untuk memberikan anda perkhidmatan yang terbaik.


Sijil-sijil

certificates.jpg


marketing 1.jpg

part of customers.jpg


SOALAN-SOALAN LAZIM

1. Bagaimanakah saya boleh membuat pesanan?

Anda boleh menghubungi mana-mana orang jualan kami bagi perintah. Sila berikan butir-butir keperluan anda jelas sebagai mungkin. Jadi kami boleh menghantar anda tawaran di buat kali pertama. Untuk merekabentuk atau perbincangan selanjutnya, ia adalah lebih baik untuk menghubungi kami dengan Pengurus perdagangan Alibaba, Skype, e-mel, WhatsAPP atau cara-cara segera yang lain, jika berlaku sebarang kelewatan.


2. Bagaimana harga produk dan bagaimana untuk berunding harga?
Kami harga produk mengikut pilihan pelanggan pada bahan-bahan, percetakan, dan lain-lain proses aliran dan sebagainya. Dan anda boleh pertanyaan melalui e-mel TM, skype atau hantar kepada kami.


3. Sekiranya produk mempunyai beberapa masalah kualiti, bagaimana anda akan berurusan dengannya?

Setiap langkah pengeluaran dan produk siap akan diperiksa oleh QC Jabatan sebelum penghantaran. Jika disebabkan masalah kualiti produk kami, kami akan menyediakan khidmat penggantian.


4. Apakah saiz peti dan struktur?

1. Semua kotak bersesuaian dan semua syarat-syarat terperinci boleh diperoleh

pelanggan, kami pasti akan pembekal perkhidmatan OEM.
2. Jika anda tidak mempunyai idea tentang pengukuran dan struktur pada produk anda, pasukan reka bentuk profesional kami boleh mencadangkan dan solute untuk anda.
Hot Tags: laser potong 2d 60th birthday Kad dan Salam sejahtera, China, pengilang, pembekal, pemborong, murah

Siasatan

You Might Also Like