Kad Ulang Tahun Perkahwinan Perak 25

1. Kad ulang tahun perkahwinan perak ke-25 2. Kad ucapan hangat untuk ibu bapa 3. Kad ucapan tersuai.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Kad ulang tahun perkahwinan perak ke 25

Seluruh keluarga mesti berkumpul untuk perkahwinan perak ibu bapa. Pada majlis ulang tahun perkahwinan mereka, anda perlu menghantar kedua-dua tahniah dan harapan terbaik untuk kesihatan, kehidupan yang panjang dan kebahagiaan. Pada masa yang sama, ia juga merupakan peluang yang baik untuk mengucapkan terima kasih kepada ibu bapa anda untuk membawa mereka. Untuk merawat mereka dengan baik dan menghabiskan lebih banyak masa untuk menemani mereka.


Handmade Greeting Card.jpg


Profil Syarikat

company 4.jpg


Proses Kerja

produce process.jpgSebahagian daripada pelanggan

part of customers.jpg


Soalan Lazim

1. Apakah harga anda?
Harga akan berdasarkan masa muzik anda, modul dan bahan yang disesuaikan, dan sebagainya Jadi sila sediakan muzik yang anda mahukan, reka bentuk anda, penamat permukaan jika anda mahu dan hantar kepada kami, kami akan memberikan harga yang tepat.


2. Apakah tempoh pembungkusan anda?
Secara amnya, kami membungkus barang-barang kami dalam kotak putih dan karton coklat. Jika anda mempunyai paten berdaftar secara sah, kami boleh membungkus barangan di dalam kotak berjenama anda setelah mendapat surat kebenaran anda. Kami akan menunjukkan kepada anda gambar-gambar produk dan pakej.


3. Bolehkah anda menghantar saya katalog harga?

Produk kami semua disesuaikan, pelanggan berbeza mempunyai keperluan yang berbeza. Apa-apa keperluan, jangan ragu untuk bertanya kepada kami. Kami sentiasa di sini.Hot Tags: buatan tangan ulang tahun perkahwinan perak 25, China, pengeluar, pembekal, borong, murah

Siasatan

You Might Also Like