Kad Menara Eiffel Tower Valentines Day Pop Up Card

Kad Menara Eiffel Tower Valentines Day Pop Up Card

Kad Eiffel Tower Pattern Valentines Day Pop Up Card: Ramai orang muda ingin mengalami masa dramatik, terutamanya pada hari Valentines, Paris terkenal dengan percintaannya, ketika Eiffel Towel menyala malam, itu akan menjadi masa yang tepat untuk mengekspresikan cinta anda .
Berbual sekarang

Maklumat produk

Eiffel Tower pattern valentines day pop up card


Kad Pop Up biasanya diberikan pada majlis-majlis khas seperti hari lahir, Krismas atau cuti lain, mereka juga dihantar untuk menyampaikan terima kasih atau menyatakan perasaan lain.


Kartun Pop Up Card Valentines Paris MudahDitubuhkan

2011

Pekerja

55

Peralatan

6pcs Mesin pemotong laser, mesin laser 3pcs untuk mengukir dan memotong kad; mesin menumbuk 1pc; mesin pencetak skrin 2pcs; CNC 2pcs; 2pcs mesin penamat yang kasar

Produk

Akrilik; Kad; Kraf kayu dan akrilik IR

Kapasiti

150000 / bulan berdasarkan produk yang berbeza

Masa penghantaran

5-7 hari perniagaan selepas kunci pesanan disahkanMaklumat Syarikat


Pengilang kami lebih dari 10 tahun pengalaman dalam pembuatan kad ucapan. Sepanjang lima tahun yang lalu, bilangan reka bentuk dalam syarikat telah mencapai beribu-ribu.

Setiap tahun syarikat telah meletakkan di pasaran kira-kira 100-200 reka bentuk baru dengan pelbagai tema seperti perayaan, seni bina, filem, pemandangan, cinta, ulang tahun ... dan mendapat banyak maklum balas positif daripada rakan kongsi dan pelanggan. Selain daripada tema produk yang sentiasa menyegarkan, meningkatkan kemahiran kakitangan, mencipta kaedah pembinaan baharu, syarikat sentiasa berubah saiz, penampilan produk gaya dan spesifikasi pembungkusan, label untuk memenuhi keperluan dalam setiap segmen pasaran.

工厂 无 字 .jpg

Hot Tags: Eiffel menara corak valentine hari pop up kad, China, pengeluar, pembekal, borong, murah

Siasatan

You Might Also Like