Kad Laser Hari Lahir Memotong Laser yang disesuaikan untuk Hari Lahir

Kad Laser Hari Lahir Memotong Laser yang disesuaikan untuk Hari Lahir

Jaminan kualiti: Kami mempunyai lebih dari 3 kali pemeriksaan dari bahan ke barang jadi, termasuk IQC, PQC, PQA.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Kad Laser Hari Lahir Memotong Laser yang disesuaikan untuk Hari Lahir

Kisah kad

laser cut paper invitations

Disesuaikan Laser Potong Kad Kek Hari Lahir / Kad Potong Laser Hari Lahir: Lilin yang terbakar berdiri di atas kek hari jadi, kek tiga lapisan ini adalah hadiah lucu. Kerana hanya ada kek hari jadi dalam kad, kad ini baik untuk dihantar sebagai hadiah ulang tahun. Tetapi jika anda mahu menghantar adalah sebagai kad perkahwinan, kami boleh membuat laser "Happy Wedding" pada penutup dan halaman di dalamnya, sangat mudah bagi kami untuk melakukannya. Selepas menerima kad pop timbul ini, dia akan berasa manis seperti menikmati kek hari jadi yang sebenar. Selain itu, kad ini sangat murah.


Penerangan pengeluaran


Kertas: Kertas seni, kertas matt, kertas tidak bersalut, kertas mengimbangi, kertas neutral, kertas spcial, dan lain-lain

Warna: 4 warna (CMYK) atau warna Pantone

Bentuk: Square atau customiz

Saiz: 150mm × 150mm atau customiz

Permukaan permukaan: Laminasi, UV, setem panas, embossing, laser, perhiasan


Kad hari jadi pemotongan laserProduk lain


laser cut card blanks


Maklumat Syarikat

Jemputan pemotongan laser borongPasaran


Jemputan pemotongan laser borong


Soalan Lazim

1. Apakah saiz produk?

Kami membuat produk yang disesuaikan, apa-apa saiz yang boleh kami buat mengikut kehendak anda. Jadi saiz produk diputuskan oleh anda, seperti yang anda ketahui, ukuran yang berbeza mempunyai harga yang berbeza, sila beri saya tahu, saiz apa yang anda kehendaki? Jika anda tidak tahu tentang saiz produk, kami boleh mencadangkan saiz kepada anda juga.


2. Adakah anda kilang langsung?

Ya! Kami adalah 100% Manufactory yang mengkhususkan diri dalam pencetakan & pembungkusan selama 26 tahun dengan area bengkel seluas 10,000 meter persegi di Guangdong China. Kami mempunyai lebih daripada 30 mesin cetak. Sangat dialu-alukan untuk melawat kilang kami!


3: Berapa lama saya boleh mendapatkan sampel ini?
Selepas menerima caj sampel dan semua bahan & reka bentuk yang disahkan, masa sampel adalah 3 hari dan penghantaran Express biasanya memerlukan sekitar 3-5 hari.4: Bilakah saya boleh mendapatkan petikan untuk pertanyaan saya?
Biasanya sebut harga akan dihantar kepada anda dalam satu hari bekerja apabila semua butiran produk menjadi jelas. Sekiranya ada sesuatu yang segera, kami boleh memetik anda dalam masa 1 jam berdasarkan semua butiran yang anda berikan.


5: Bagaimana harga produk dan bagaimana untuk merujuk harga?

Kami menilai produk mengikut pilihan pelanggan mengenai bahan, percetakan, dan aliran proses lain dan sebagainya. Dan anda boleh bertanya oleh TM, skype atau hantar e-mel kepada kami.


Hot Tags: Disesuaikan laser memotong kek hari jadi kad / kad memotong laser untuk ulang tahun, China, pengeluar, pembekal, borong, murah

Siasatan

You Might Also Like