Kad Ucapan Laser Cut 2D Customized Wodden

1. Kad kayu dipotong laser 2. Mesin canggih yang diimpor dari Jerman dan Jepun 3. Pasaran utama adalah Eropah, Jepun, Amerika Syarikat.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Kad Ucapan Laser Cut 2D Customized Wodden

Handmade Greeting Card.jpg

Customized Wooden Gift Greeting Invitation Card Postcard With Envelope 6.jpg


Petua

Hari ini, semakin ramai orang mula menunjukkan keprihatinan yang kuat terhadap isu-isu alam sekitar, pelbagai kad yang diperbuat daripada kayu, buluh dan bahan-bahan mesra alam yang lain juga telah muncul, jenis kad adalah konsisten dengan kayu hijau hari ini Tren, berhati-hati shell kayu yang digilap, kesan visual dan rasa yang sangat baik, dianggap sebagai hadiah perniagaan untuk dikongsi.


packing and shipping.jpg


Profil Syarikat

company 4.jpg

advantage.jpg


Sijil

certificates.jpg


Pasaran

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


Soalan Lazim

1. Adakah bayaran sampel boleh dikembalikan?

Ya, biasanya caj sampel boleh dikembalikan apabila anda mengesahkan pengeluaran besar-besaran, tetapi untuk keadaan tertentu, sila hubungi orang yang menindaklanjuti pesanan anda.


2. Bagaimana dengan perkhidmatan selepas jualan anda?

Anda boleh memastikan perkhidmatan kami, mencari masalah selepas menerima produk, anda boleh menghubungi kami pada bila-bila masa, dan kami akan menyelesaikan masalah dengan segera dan dengan sabar.


3. Bagaimana saya boleh mendapatkan harga yang tepat?

Terdapat beberapa spesifikasi asas yang perlu kita ketahui untuk mengira harga, yaitu: kuantiti, saiz, bentuk produk (foto), percetakan bahan & warna & kemasan permukaan (boleh merujuk kepada menerangkan gambar di laman web kami), dan kemudian yang terbaik harga akan dihantar kepada anda tepat pada waktunya.


4. Bagaimana saya memeriksa barangan saya?

Kami membuat sampel terlebih dahulu untuk mengesahkan kualiti, apabila diluluskan, kami memulakan pengeluaran. Dan kami sangat mengalu-alukan anda melawat kilang kami, atau meminta pihak ketiga untuk memeriksa.


Hot Tags: disesuaikan 2d laser cut wodden ucapan kad, China, pengeluar, pembekal, borong, murah

Siasatan

You Might Also Like