Kreatif Laser potong kad ucapan hari lahir Piano

Kreatif Laser potong kad ucapan hari lahir Piano

1. mengetuai pembuatan penyelesaian percetakan dan pembungkusan, dan pelanggan-pelanggan seluruh dunia. 2. pasukan reka bentuk profesional untuk memenuhi keperluan pasaran yang berbeza dan kebudayaan.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Kreatif laser potong kad ucapan hari lahir piano

8-3.jpg


Kertas: Kertas seni C1S

Cetak: CMYK

Warna: merah

Saiz: 150 mm × 150 mm

Kemasan permukaan: Laser memotong Kad

MOQ: 500

Pelabuhan: HongKong / Shengzhen

Pek: Satu sampul surat dan polibeg satu


Kad ucapan merupakan emosi komunikasi antara manusia, dan komunikasi sedemikian sering dinyatakan dalam ayat pendek. Dengan perkembangan masa, bahan-bahan yang berbeza dan fungsi kad ucapan yang secara beransur-ansur muncul, seperti buatan tangan kad ucapan, kad ucapan muzik, pop up Kad dan sebagainya, untuk menyatakan harapan dan wawasan rakyat.Pembungkusan perkapalan &


packing and shipping 2.jpg
Profil Syarikat

company 4.jpg


Shenzhen Winpsheng kraf. Co, Ltd ditubuhkan di Shenzhen China di 2008.We mempunyai 6000 sendiri kilang moden meter persegi dengan peralatan moden (empat warna Mesin, Kerajang panas Mesin, sebuah mesin gluing automatik, sebuah varnishing Mesin, Mesin memotong die, dll) boleh menyokong produk akhir tinggi dengan kawalan kualiti yang ketat.

Semua produk kami dieksport, Eropah, Jepun dan up adalah pasaran utama kita. Berkualiti, kreatif dan profesional adalah kekuatan kami. Kami telah mewujudkan hubungan kerjasama yang stabil dengan pelbagai pembekal yang boleh dipercayai, dan terdapat satu pasukan profesional yang bekerja dengan kecekapan yang tinggi, bersedia untuk berkhidmat kepada pelanggan seluruh dunia dengan semangat yang hebat.

Slogan kami adalah bersama-sama semua orang mencapai lebih.


marketing 1.jpgSijil

certificates.jpg


SOALAN-SOALAN LAZIM

1.Produk sama, kenapa harga anda adalah lebih tinggi daripada pembekal lain dalam pasaran ini?

Produk yang berbeza mempunyai harga yang berbeza, walaupun produk sama yang menggunakan kertas yang berbeza dan hasil kerja akan mempunyai harga yang berbeza, seperti pembekal, kami promiss untuk memberikan perkhidmatan sebelum jualan dan khidmat selepas jualan yang terbaik untuk pelanggan!


2. Bagaimana boleh saya percaya bahawa selepas saya pembayaran anda boleh menghantar barangan kepada saya?

Pertama sekali, jika kita tidak pula menghantar perintah itu selepas menerima pembayaran, anda boleh membuat aduan mengenai alibaba, alibaba akan menghukum untukmu; Kemudian, kami adalah pembekal emas di alibaba selama bertahun-tahun, anda boleh melihat buruk maklum balas atau aduan tidak, kami adalah pembekal yang boleh dipercayai dan boleh dipercayai.


3. Bolehkah kita ada Logo kami atau Syarikat maklumat mengenai produk atau pakej anda?

Pasti. Hanya perlu hantar logo anda dan beritahu kami Apakah kemasan permukaan anda mahu, kemudian logo boleh ditunjukkan pada produk oleh percetakan, UV Varnishing Hot Stamping, Embossing, Debossing, Silk skrin percetakan atau pelekat.


4. Bagaimana saya boleh membuat pesanan?
a. untuk hubungi kami jika anda tergesa-gesa.
b. untuk berbual dengan pasukan jualan Perkhidmatan atas talian kami.
c. untuk mengisi butiran yang jelas sebagai mungkin, kami diperlukan supaya kita boleh kembali kepada anda dalam tempoh 24 jam.

Hot Tags: kreatif laser potong piano birthday kad ucapan, China, pengilang, pembekal, pemborong, murah

Siasatan

You Might Also Like