Kad Krismas Pop Up - Kad Tutorial Vivid Untuk Pencinta / Kanak-kanak / Keluarga

Kad Krismas Pop Up - Kad Tutorial Vivid Untuk Pencinta / Kanak-kanak / Keluarga

Lebih daripada 12 tahun pengalaman dalam menghasilkan semua jenis produk kertas, seperti kad ucapan dengan atau tanpa elektronik, kotak kertas, pelekat, beg kertas dan sebagainya.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Kad Krismas Pop Up - Kad Tutorial Vivid Untuk Pencinta / Kanak-kanak / KeluargaBahan

Kertas

Reka bentuk

Ramai boleh memilih

OEM

YA

Saiz

15x15cm, 10x15cm dll, juga boleh disesuaikan

Warna

Merah atau disesuaikan

Termasuk

Kad & sampul surat

Aksesori

Potongan laser dan buatan tangan

Pelabuhan

NINGBO / SHANGHAI

Masa penghantaran

Disscuss

Min. Kuantiti Pesanan

300pcs / reka bentuk, ia boleh dirunding

Pembayaran

30% deposit oleh T / T

Masa sampel:

3-5 hari untuk sampel

Reka bentuk

Sebagai rekabentuk / rekaan karya gambar / contoh asal anda.
Kami mempunyai pereka profesional yang boleh membuat karya seni untuk anda

Kisah Kad


Kad Krismas Pop Up - Kad Tutorial Vivid Untuk Pencinta / Kanak-kanak / Keluarga: Kad Pop Up biasanya diberikan pada majlis-majlis khas seperti hari lahir, Krismas atau cuti lain, mereka juga dihantar untuk menyampaikan terima kasih atau menyatakan perasaan lain.图片 17.png

Menghasilkan proses.jpg

Pilih kad

Pilih saiz dan format kad respons anda. Saiz dan bentuk yang paling popular ialah 4 Bar, saiz kertas standard berukuran 3.5 oleh 5 inci. Saiz kertas ini tersedia secara meluas, dan anda akan dapat mencari banyak sampul surat yang sesuai dengan kad. Ia juga merupakan saiz kertas terkecil yang diterima oleh Perkhidmatan Pos Amerika Syarikat. Bagaimanapun, anda boleh memilih bentuk dan saiz yang anda suka.


Pemasaran 1.jpgSoalan Lazim

1. Bilakah saya boleh mendapatkan petikan untuk pertanyaan saya?

Biasanya sebut harga akan dihantar kepada anda dalam satu hari bekerja apabila semua butiran produk menjadi jelas. Sekiranya ada sesuatu yang penting, kami boleh memetik anda dalam masa 2 jam berdasarkan semua butiran yang anda berikan.


2. Bagaimanakah saya boleh mendapatkan sampel untuk menyemak kualiti anda?

Selepas pengesahan harga, anda boleh meminta sampel untuk menyemak kualiti reka bentuk dan kertas kami. Untuk sampel dicetak, kami akan memeriksa $ 30- $ 100 untuk menampung kos pada filem & percetakan. Kos sampel boleh dikembalikan semula selepas mengesahkan pesanan.


3. Untuk produk yang sama, Kenapa harga anda lebih tinggi daripada pembekal lain di pasaran ini?

Produk yang berbeza mempunyai harga yang berlainan, walaupun produk yang sama yang menggunakan kertas dan mutu kerja yang berbeza akan mempunyai harga yang berbeza, sebagai pembekal, kami berjanji untuk menyediakan perkhidmatan pra-jualan dan selepas jualan yang terbaik untuk para pelanggan!


4. Bagaimana pula dengan perkhidmatan selepas jualan anda?

Anda boleh memastikan perkhidmatan kami, mencari masalah selepas menerima produk, anda boleh menghubungi kami pada bila-bila masa, dan kami akan menyelesaikan masalah dengan segera dan dengan sabar.


5. Apakah jenis pencetak yang anda ada?
Kami telah mengimbangi cetak pencetak, pencetak cetak digital dan pencetak cetak web. Mengikut kuantiti yang berlainan, kami menggunakan pencetak yang berbeza untuk mencetak. Anda boleh mendapatkan harga yang kompetitif.

Hot Tags: Christmas pop up kad-kad tutorial yang terang untuk pencinta / anak-anak / keluarga, China, pengeluar, pembekal, borong, murah

Siasatan

You Might Also Like