Kad Ucapan Selamat Hari Lahir Terbaik Untuk Kanak-kanak

1. Kad ucapan ulang tahun untuk kanak-kanak 2. Kepuasan pelanggan adalah keutamaan kami 3. OEM boleh diterima. Reka bentuk anda adalah dialu-alukan
Berbual sekarang

Maklumat produk

Kad Ucapan Selamat Hari Lahir Terbaik Untuk Kanak-kanak

Handmade Greeting Card.jpg


Petua

Kata sambutan ulang tahun untuk kanak-kanak: Kanak-kanak, harap harapan hidup anda dapat dicapai, saya harap anda gembira dalam setiap hari yang semakin meningkat! Kesihatan dan kebahagiaan adalah dua hal terpenting dalam hidup, dengan tulus menginginkan kesihatan dan kebahagiaan akan selalu bersama anda.

Terima kasih, anak! Adakah anda, marilah kita mempunyai pemahaman yang mendalam mengenai cinta dan tafsiran. Hanya kerana hati penuh dengan cinta, kita akan sangat menyukai kehidupan, suka kerja, dan mencintai semua orang dan benda di sekeliling kita. Hanya kerana hati kita penuh dengan kasih sayang, kita boleh memperlakukan orang yang kita cintai dengan begitu banyak, memperlakukan teman-teman kita dan merawat orang-orang asing ...


packing and shipping.jpg


Profil Syarikat

company 4.jpg

advantage.jpg


Sijil

certificates.jpg


Pasaran

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


Soalan Lazim

7. Maklumat apa yang harus saya sampaikan kepada anda jika saya ingin mendapatkan sebut harga?
- Saiz produk (Panjang x Lebar x Ketinggian)
-Pengurusan bahan dan permukaan.
- Warna percetakan.
-Kuantiti.


22. Bolehkah saya mendapatkan sampel sebelum pengeluaran besar-besaran?

Sudah tentu! Kemajuan menghasilkan normal ialah kami akan membuat sampel pra-pengeluaran untuk penilaian kualiti anda. Pengeluaran besar-besaran akan bermula selepas kami mendapat pengesahan anda pada sampel ini.


37. Berapa lama masa yang diperlukan untuk menerima pesanan saya?

Ia bergantung kepada kuantiti pesanan, kami sentiasa menasihati anda masa pengeluaran sebelum anda membuat pesanan. Jika anda mempunyai tarikh akhir yang mendesak dan kami akan melihat apa yang boleh kami lakukan.


58. Bilakah saya boleh mendapatkan harga?

Kami biasanya memetik dalam masa 24 jam selepas mendapat pertanyaan anda. Sekiranya harganya sangat mendesak, sila hubungi kami terus untuk meminta pertolongan. Nombor telefon di bahagian atas laman web kami, maka kami boleh membalas anda dalam masa yang singkat.

Hot Tags: Kad ucapan selamat hari jadi yang terbaik untuk kanak-kanak, China, pengeluar, pembekal, borong, murah

Siasatan

You Might Also Like