Kad Ucapan Baptis Untuk Kristian

1. Kad ucapan untuk Kristian 2. Menyediakan reka bentuk tersuai percuma mengikut keperluan anda. 3. Pastikan untuk menawarkan produk berkualiti dengan harga berpatutan.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Kad Ucapan Baptis Untuk Kristian

handmade card.jpg

IMG_2431.JPG


Petua

Pendeta gereja membaptis orang Kristian yang sudah mempercayai. Kini terdapat cara-cara pembaptisan, titisan, dan lain-lain. Pada masa yang paling awal John the Baptist sedang membaptiskan di sungai. Ini bermakna bahawa Allah mengampuni dosa-dosa anda, segalanya baru, dan ada kehidupan baru dalam Kristus.

Kami tidak percaya, tetapi kami membuat kad untuk agama yang berbeza dan mengetahui peraturan yang berbeza. Kami menghormati anda semua. Itulah janji kami.


packing and shipping.jpg


Profil Syarikat

company 4.jpg

advantage.jpg


Sijil

certificates.jpg


Pasaran

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


Soalan Lazim

1. Bagaimana untuk memesan?

Sila hantarkan pesanan pembelian anda melalui E-mel, atau kami boleh menghantar invois untuk pengesahan anda. Maklumat seperti di bawah diperlukan.
1) Maklumat produk: Kuantiti, Spesifikasi (Saiz, Bahan, Teknologi dan keperluan Pembungkusan dan lain-lain)
2) Maklumat penghantaran: Nama syarikat, nombor Telefon & Faks, Alamat, destinasi pelabuhan.


2. Bagaimana harga produk dan bagaimana untuk berunding dengan harga?
Kami menilai produk mengikut pilihan pelanggan mengenai bahan, percetakan, dan aliran proses lain dan sebagainya. Dan anda boleh bertanya oleh TM, skype atau hantar e-mel kepada kami.


3. Berapa lama masa yang diperlukan untuk menerima pesanan saya?

Ia bergantung kepada kuantiti pesanan itu, kami sentiasa menasihatkan anda masa pengeluaran sebelum anda membuat pesanan itu.Jika anda mempunyai tarikh akhir yang mendesak dan kami akan melihat apa yang boleh kami lakukan.


4. Bagaimana jika saya mempunyai beberapa syarat khas?

Khas pelanggan memerlukan perintah seperti keperluan ujian atau Piawaian Antarabangsa bertemu, sila beritahu kami terlebih dahulu supaya kami boleh memesan bahan dengan betul.Hot Tags: membaptis kad ucapan untuk christian, China, pengilang, pembekal, borong, murah

Siasatan

You Might Also Like