Kad Laser Hari Perkahwinan Potong 3D Cut Cut Up 3D

1.Memasang mesin canggih dari Jerman dan Jepun, seperti mesin cetak, 2.Main pasaran adalah Eropah, Jepun, Amerika Syarikat. 3.100% pengeluar dan boleh mereka bentuk oleh diri kita sendiri
Berbual sekarang

Maklumat produk

Kad Laser Hari Perkahwinan Potong 3D Cut Cut Up 3D

Kad 3D


Petua


Balas kad perkahwinan

Kad jawab dihantar dengan jemputan kepada tetamu; Tujuannya adalah untuk mendapatkan jawapan daripada para tetamu untuk mengira jumlah orang yang menghadiri majlis perkahwinan. Kad balasan ditandakan dengan satu hari sebelum pulangan, jika seminggu selepas tarikh belum menerima balasan, boleh menghubungi.


Kad Laser Hari Perkahwinan Potong 3D Cut Cut Up 3D


Profil Syarikat

Kad Ucapan Hari Perkahwinan Pop Up

Winpsheng mengawal kualiti produk menurut piawaian IOS9001, dan semua produk elektronik kami boleh lulus standard CE & ROSH. Kami mematuhi menyediakan pelanggan dengan produk dan perkhidmatan yang berkualiti.

  Seluruh pasukan pembuatan didedikasikan untuk menyampaikan produk berkualiti tinggi ke detail terperinci. Lebih daripada 10 tahun pembangunan memberi kami lebih banyak pengalaman. Kepuasan pelanggan adalah keutamaan kami.

Penghantaran pada masa. Waktu pengeluaran biasa kami untuk pesanan kecil kad ucapan buatan tangan adalah 15-20 hari. Untuk kad ucapan muzik adalah 20-25 hari. cts dan perkhidmatan.


Sijil

Kad Hadiah Hari Perkahwinan


Pasaran

Kad Ucapan Perkahwinan Pop Up

Kad Laser Hari Perkahwinan Potong 3D Cut Cut Up 3D

Soalan Lazim


1. Apakah saiz kad?
Kami melakukan produk yang disesuaikan, kami boleh menyesuaikan saiz mengikut keperluan anda.

Petikan kami berdasarkan ukuran, bahan, dan lain-lain.

Kami bersedia membantu anda dalam merekabentuk produk kertas anda sendiri.2. Cara Memesan?

1). Tanyakan melalui e-mel atau telefon atau cara lain pada mulanya, beritahu saya keperluan anda.

2). Kemudian sila hantar saya Reka bentuk anda (AI / CDR / FDF / JPA, Lebih tinggi daripada 300dpi) .Or kita boleh membantu anda membuat reka bentuk.

3). Selepas pengesahan fail terakhir dan harga, PI rasmi akan disediakan

4) .Production akan diatur sebaik sahaja bayaran yang diminta.


3. Mengapakah anda dapat membuat kumpulan percetakan dan pembungkusan produk pembungkusan kecil?

Kami mempunyai 3 set percetakan bukti epson digital, 2 set mesin pemotong komputer automatik, dan lain-lain, dengan cepat menghasilkan sampel dengan peralatan, juga mempunyai kotak pengeluaran kotak hadiah hadiah kadbod automatik, serta berpengalaman, pasukan pengeluaran yang mahir, Jadi kita boleh menjadi fleksibel, pemprosesan cepat pelbagai kuantiti dan pelbagai jenis kotak pembungkusan adat pembungkusan.4. Bolehkah saya mendapatkan penghantaran bergegas?

Anda boleh meningkatkan penghantaran ke FedEx Overnight (atau perkhidmatan Express yang sama) yang mungkin dapat membantu tarikh akhir anda. Penghantaran yang terputus tidak menjejaskan masa pemulihan selama 10-15 hari untuk percetakan.
Hot Tags: 3d laser cut wedding day pop up greeting card, China, pengilang, pembekal, borong, murah

Siasatan

You Might Also Like