Hari Ibu Cut 2D Laser Meminta Kad Ucapan

1. Kad ucapan untuk Hari Ibu 2. Perkhidmatan yang baik & penghantaran cepat di syarikat kami 3. Perintah OEM & ODM juga dialu-alukan.
Berbual sekarang

Maklumat produk

Hari Ibu Cut 2D Laser Meminta Kad Ucapan

Handmade Greeting Card.jpg

IMG_0798.JPG


Petua

Hari Ibu akan datang, sebagai anak-anak, kita perlu menghantar berkat kita sendiri untuk ibu yang bekerja keras, terima kasih kerana memberi saya hidup, pada masa yang sama memberi saya kebahagiaan yang paling besar, kamu sangat baik, ibu adalah yang terbesar di Orang-orang dunia, kami ingin memberi ibu kami cium dalam, kad ucapan Hari Ibu untuk menggunakan hati mereka sendiri untuk membuat hadiah itu, ibu-ibu tidak akan peduli dengan nilai hadiah itu, mereka hanya peduli pada cinta yang anda nyatakan!


Proses Kerja

produce process.jpg

packing and shipping.jpg


Profil Syarikat

company 4.jpg

advantage.jpg


Sijil

certificates.jpg


Pasaran

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


Soalan Lazim

1. Kos penghantaran terlalu tinggi; bolehkah anda memberi saya kos penghantaran murah atau penghantaran percuma?

Apabila kami mengira kos penghantaran untuk anda, kami akan menggunakan kurier termurah dan paling selamat, dan syarikat perkapalan yang meminta kami untuk membayar, kami tidak dapat memberikan anda lebih murah atau bebas, sila sila faham.


2. Bagaimanakah saya boleh membuat pesanan?
a. Untuk memanggil kami jika anda tergesa-gesa.
b. Untuk berbual dengan pasukan jualan perkhidmatan dalam talian kami.
c. Untuk mengisi butir-butir yang diperlukan kami dengan jelas, supaya kami dapat kembali kepada anda dalam masa 24 jam.


3. Bagaimana dengan masa utama untuk pengeluaran besar-besaran?

Sejujurnya, ia bergantung kepada kuantiti dan musim yang anda buat pesanan, rekod terbaik yang kami buat ialah menyampaikan 10,000 kad ucapan dalam masa seminggu. Secara umumnya, kami mencadangkan anda memulakan pertanyaan dua bulan sebelum tarikh anda ingin mendapatkan produk di negara anda.


4. Bagaimana saya memeriksa barangan saya?

Kami membuat sampel terlebih dahulu untuk mengesahkan kualiti, apabila diluluskan, kami memulakan pengeluaran. Dan kami sangat mengalu-alukan anda melawat kilang kami, atau meminta pihak ketiga untuk memeriksa.


Hot Tags: 2d laser memotong hari ibu ucapan kad ucapan, China, pengeluar, pembekal, borong, murah

Siasatan

You Might Also Like