2D Laser potong jemputan kad ucapan perkahwinan

1. 2D Kad Laser untuk perkahwinan 2. Import Mesin lanjutan dari Jerman dan Jepun, seperti Mesin Cetak 3. utama pasaran ialah Eropah, Jepun, Amerika Syarikat
Berbual sekarang

Maklumat produk

2D Laser potong jemputan kad ucapan perkahwinan

Handmade Greeting Card.jpg

IMG_1468.JPG


Tips

Perkahwinan memberkati apa yang mengatakan video? Perkara pertama yang perlu betul-betul sebelum anda, Katakanlah siapa anda, diikuti dengan penyataan hasrat rakaman Oh.Video mempunyai kelebihan besar, itulah, anda boleh melihat anda lihat, nada, rupa, dll, maka terdapat juga bersemuka ilusi, jadi apabila anda mengatakan ucapan, anda boleh juga menunjukkan bahagian ini, ia adalah kerana ekspresi muka, Tahniah video tersebut adalah lebih bermakna!


Proses kerja

produce process.jpg

packing and shipping.jpg


Profil Syarikat

company 4.jpg

advantage.jpg


Sijil-sijil

Certificates 2.jpg


Pasaran

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


SOALAN-SOALAN LAZIM

1. Bolehkah saya mendapatkan barang-barang lain untuk dipadankan dengan jemputan saya?

Ya, kami dapat menyelaras apa-apa untuk anda jemputan pemilihan, seperti tag, simpan tarikh, letakkan Kad, program, menu, pengumuman, Kad terima kasih dan banyak lagi. Walaupun jika anda tidak melihat mereka digambarkan di laman web ini, kita boleh membuat mereka.


2. Bagaimana saya boleh mendapatkan sebut harga?
Biasanya, sebut harga akan dihantar kepada anda dalam tempoh satu hari bekerja atas kesemua keterangan mengenai produk yang jelas. Jika sesuatu yang segera, kita boleh sebut harga untuk anda dalam tempoh 2 jam berdasarkan semua maklumat yang anda berikan.


3. Bagaimana untuk mendapatkan sampel?

Pada prinsipnya, yuran sampel dan pengangkutan perlu dicaj oleh sebelah anda, mereka akan dikembalikan selepas meletakkan perintah yang besar. Kemudian muzik dan reka bentuk penampilan luar hendaklah dihantar kepada kami. Kami akan membuat sampel untuk anda.


4. Bagaimana saya boleh memeriksa barang-barang saya?

Kami membuat sampel terlebih dahulu untuk mengesahkan kualiti, apabila diluluskan, kami memulakan pengeluaran. Dan kami mesra mengalu-alukan anda lawati kilang kami, atau minta pihak ketiga untuk memeriksa.


Hot Tags: 2D laser potong perkahwinan ucapan Kad jemputan, China, pengeluar, pembekal, pemborong, murah

Siasatan

You Might Also Like